M molekuler Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #1 Arkadaşlar selamlar. Steam'den Save 80% on The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition on Steam satın aldım. Buna uygun Türkçe yama vs. var mıdır?
Arkadaşlar selamlar. Steam'den Save 80% on The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition on Steam satın aldım. Buna uygun Türkçe yama vs. var mıdır?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 1 Mart 2022 #2 Oyun zaten Türkçe arayüz ve alt yazı ile geliyor. Oyun, çıktıktan sonra çevrildi ve güncellemeyle Türkçe desteği eklendi. İsterseniz başka bir ekip tarafından yapılan bağımsız bir yama da bulunuyor. Artı 1 Eksi
Oyun zaten Türkçe arayüz ve alt yazı ile geliyor. Oyun, çıktıktan sonra çevrildi ve güncellemeyle Türkçe desteği eklendi. İsterseniz başka bir ekip tarafından yapılan bağımsız bir yama da bulunuyor.
AkuTank Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 1.432 Çözümler 26 1 Mart 2022 #3 Oyunda zaten Türkçe arayüz ve alt yazı var. İsterseniz fan yapımı yamayı indirebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2022 Artı 0 Eksi
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.332 Çözümler 1 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 1 Mart 2022 #4 molekuler dedi: Arkadaşlar selamlar. Steam'den Save 80% on The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition on Steam satın aldım. Buna uygun Türkçe yama vs. var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyun Türkçe zaten hocam. Artı 0 Eksi
molekuler dedi: Arkadaşlar selamlar. Steam'den Save 80% on The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition on Steam satın aldım. Buna uygun Türkçe yama vs. var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyun Türkçe zaten hocam.
Reax Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 678 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #5 Yanlış bilgi Bildiğim kadarıyla yok hocam İngilizcenizi geliştirmeye çalışın. Artı -4 Eksi
KS KS M molekuler Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #6 @Tim hocam kurarken bakmıştım dil seçeneğine detaylı bakmadım dediğin gibiyse eyvallah. Artı 0 Eksi
E emresudo Hectopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 201 1 Mart 2022 #7 Yanlış bilgi Oyun Türkçe, hem de ilk çıktığından beri. Keyifle oynayabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Reax Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 678 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #8 emresudo dedi: Oyun Türkçe, hem de ilk çıktığından beri. Keyifle oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... @Tim Yanlış bilgi, neden saatlerdir uyarı verilmedi? Sosyal adminleri benim için çalışıyor sanırım sadece, duygulandım. Artı 0 Eksi
emresudo dedi: Oyun Türkçe, hem de ilk çıktığından beri. Keyifle oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... @Tim Yanlış bilgi, neden saatlerdir uyarı verilmedi? Sosyal adminleri benim için çalışıyor sanırım sadece, duygulandım.
KS KS M molekuler Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #9 Reax dedi: Bildiğim kadarıyla yok hocam İngilizcenizi geliştirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Evet hocam oyun ingilizce neden herkes Türkçe demiş anlamadım. Artı 0 Eksi
Reax dedi: Bildiğim kadarıyla yok hocam İngilizcenizi geliştirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Evet hocam oyun ingilizce neden herkes Türkçe demiş anlamadım.