The Witcher 3 karakter puanları nasıl kullanılmalı?

Begwel

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam, The Witcher 3'te karakter puanlarım birikiyor fakat bunları nasıl harcamam gerek bilmiyorum daha doğrusu en iyi nasıl harcarım bilmiyorum. Mutajenler hakkında da ne yapmam gerek bilmiyorum.
Oynama şeklim genellikle güçlü saldırılar, dodge, aard ve normal saldırılar.
He bir de bu puanları oyunun başında rastgele vermiştim bunları sıfırlamak mümkün mü?

1719768309213.png

Yetenek puanlarını Potion of Clearance (Arınım İksiri?) kullanarak sıfırlayabilirsiniz, Wiki sayfasında alabileceğiniz simyacılar yazıyor.

Yetenek dağılımı oynayacağınız build'e bağlı, kullandığınız belirli bi' build yoksa internette arattığınızda bir şeyler çıkar. Ben en son oynadığım sade yakın dövüş build'inde aşağıda işaretlediklerimi ve sırf diyaloglar için Kandırma yeteneğini fullemiştim.
Son kalan boşluğa kullandığım Kedi seti hafif zırh olduğu için Kedi Okulu Teknikleri koymuştum.
1719768309213.png
Mutajenler açısından bi' sütunda hangi renk yetenek çoğunluktaysa o renkte mutajenleri koyun, build'inizi desteklesin.
Onun dışında oynarken yaratıklardan düşen mutajenler biriktikçe Simya menüsünden 3 zayıf mutajeni normal, 3 normal mutajeni de güçlü mutajene çevirin. Onun dışında elinizde olanla idare edin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı