Sonraki oyun için mi soruyorsunuz? Başrolde Geralt olmayacak büyük ihtimalle ama diğer karakterlere veda etmeyiz diye düşünüyorum. Eğer oyun Witcher evreninde farklı bir zaman diliminde geçerse otomatik olarak hepsine veda ederiz zaten.
Diğer karakterleri bilmem ama Geralt olmayacak büyük ihtimalle. Farklı ve daha iyi bir karakter görmek iyi gelebilir. Kendisini severim ama bildiğin kereste bu Geralt.
Moderatör arkadaşa sesleniyorum başlığı değiştirmesen istediğim cevapları forumdaki arkadaşlardan alabilirdim her neyse. Moderatör arkadaş zaten yeni çıkacak oyunun 4 olmadığını (oyun bana göre 4 değil) bilmiyor sanırım.
Demek istediğim yeni çıkacak oyundan bağımsız, yani Geralt'ın hikayesinin devam ettiği Witcher 4 oyunu gelir mi? @Vegas
Çok fazla detay yok fakat Geralt'ın hikayesi bitti. Yayınlanan görselde de "New Saga" deniyor zaten. Yeni bir seri başlıyor. Belki yıllar sonra yaparlar ama sanmıyorum, bence ana karakter olarak Geralt olmaz.
Çok fazla detay yok fakat Geralt'ın hikayesi bitti. Yayınlanan görselde de "New Saga" deniyor zaten. Yeni bir seri başlıyor. Belki yıllar sonra yaparlar ama sanmıyorum, bence ana karakter olarak Geralt olmaz.
İddialara göre ana karakterin Ciri olabileceği de söyleniyor bu arada. Bence de Geralt olmaz sonraki oyunda. Ama bence de diğer karakterler yan karakter olarak da yer alabilirler.