The Witcher 3 Kasma Sorunu

Makaleler
10
Yer
Muğla
Daha fazla  
Profil Kapağı
1526212193
The Witcher 3 gibi bir oyundan elbet sabit 30 FPS beklentim yoktu da sürekli savaşa girince de 30 FPS altına düşmesin oyun. Bu sorun sadece bende mi var? Başka hiç bir yerde 30 FPS altına düşmüyor ama 2-3 düşmanla birden savaşınca oyun 30 FPS altına indiğini hatta 20 FPS olduğunu falan düşünüyorum. Bu sıkıntı sadece bende mi var? Yoksa CD Project Red çok mu iyi (!) portladı oyunu.

PS4'te oynuyorum. Zaten korsan olma gibi bir durum söz konusu değil. Yani orjinal. 1.07 sürümü ile oynuyorum. Oyunu ilk aldığımda bütün güncellemeleri sanırım yaklaşık 7.5 GB kadardı ki onları da indirdim.
Merhaba WatDaFak,
The Witcher 3 suanki teknik durumu stabil değildir. FPS düşmesi normaldir. Bunun için CD Projekt RED ekibi çalışmakta ve Güncelleme/Patch çıkarmaktadır. Yapabileceğiniz tek şey beklemektir.

Benim tanıdığım arkadaşım Eyüp'de, GTX 980'in yanında The Witcher 3 kodu verdiler 4690K, 8GB Ram gibi özelliklere sahip full ayarlarda 50 -60 FPS alıyormuş ama çok FPS oynuyormuş. Zaten oyun genel olarak stabil değil normal say.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı