The Witcher 3 Kilitli Sandık

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU
Meslek
Makine Mühendisi
Yaptığım görev esnasında yağmaladığım kasalardan birisi kilitli. Anahtarı da bulamadım. Öldürdüğüm kişilerden anahtar düşmedi. Yardımcı olacak birisi vardır diye umuyorum. Resimleri de aşağıya ekledim.

Anahtar denizin içindeki sandıktaydı. Onu alman lazım. Gerçi onu almadan görevi nasıl başlattın anlamadım ama neyse.
Tam olarak nerede bilginiz var mı?

Görevi tüm soru işaretlerini tek tek tamamladıktan sonra başlattım. Kitap veya bir yazı okuduktan sonra aktif oldu.

Görevin adı neydi? Hayal meyal hatırtlıyorum.
Asker kaçağının zulası/hazinesi gibi bir şey görevin adı. Bende tamamlanmış olarak gözüküyor diğer açılan sandıkları yağmaladığımdan dolayı.

Asker kaçağının zulası/hazinesi gibi bir şey görevin adı. Bende tamamlanmış olarak gözüküyor diğer açılan sandıkları yağmaladığımdan dolayı.

Bug girmiş olabilir. İngilizce olarak oyunu açıp görevin adını alırsın ve netten bakarak anahtarın olduğu sandığın yerini bulabilirsin. Ben konumunu hatırlamıyorum.

An itibariyle kendi çabalarımla anahtarı buldum. Takılan arkadaşlara referans olması açısından anahtarın konumunu bırakıyorum alt kısma. Yeşil ile işaretli kısımda köprünün başında bir ceset var. Anahtar cesetin üstünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…