The Witcher 3 kolay mı?

Yer
Mère-Lachaiselongue Cemetery
Daha fazla  
Sizce Witcher 3 kolay mıydı, yoksa Quen büyüsü mü oyunu çok kolaylaştırıyordu? Oyunu 3 kere bitirmiş biri olarak bana aşırı kolay gelmekle beraber çoğu kişi de kolay bulmuş. Sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
En zorda bitirdim. Hiçbir düşman için 2’den fazla deneme yapmama gerek kalmadı. Yani evet kolaydı.

En son bitirişimde en zor ayarda bitirdim. Ana senaryo o kadar zorlayıcı değildi ama gene de oyunu ilk defa oynayan birisinin zorlanmayacağına ihtimal vermem. Gayet zorlayıcı. Blood and Wine DLC'sin de ise epey zorlanmıştım. Ama kolay ve orta ayarları zor değil, oynaması kolay. En zor ayarlar daha zevkli. Queen'in de aman aman kolaylaştırdığını sanmam, neticede savaş sırasında bir defa darbe yiyince yok oluyor ve savaş sırasında yavaş doluyor.

Ama bir yetenek var ki bence asıl saçma olan o. 5 puan yapınca hâlihazırda adrenalin varsa onları kullanıyor ve canı tazeliyor. Bir nevi ölümsüz gibi bir şey oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…