Selam arkadaşlar, ben kis indiriminde oyun aldim buyuk bir heyecan ile.
Witcher acmasi icin bazi donanimlari yukselttim ve sistemim oyunu artik minimum acabilecek hale geldi.
Oyunu gece yuklemeye biraktim sabah actigimda acilmadi. Dosyaya gitdim orada setup vardi. Kurdum. Redprojetk'ye tikladim. msvp140.DLL hatasi veriyor. Microsoft'un Visual dosyasını falan indirdim, DirectX mi ne onu da indirdim acilmadi maalesef.
1. ve 2. oyunlari bitirdim ben. İcimde kaldi. Sildim yeniden yukluyorum. Bilgili arkadas varsa yardim edebilir mi?
Önce şu basit işlemi bir dene olmazsa diğer öneriye bakarsın.
Söz konusu dosya Windows ortamında bazı uygulamaların çalışabilmesi için gerekli bileşenleri içeren Visual C+ paketi içine dahil. Aşağıdaki linkten X86 ve X64 paketlerinin her ikisini de indirip yükle(ARM hariç).
Söz konusu dosya Windows ortamında bazı uygulamaların çalışabilmesi için gerekli bileşenleri içeren Visual C+ paketi içine dahil. Aşağıdaki linkten X86 ve X64 paketlerinin her ikisini de indirip yükle(ARM hariç).
Bu linkte RAR dosyasını indirip, RAR dosyası içindekileri bir klasöre çıkartın. Klasörün içinde bulunan BAT dosyasını çalıştırın ve hepsini tek tek indiriip kurmasını bekleyin. Sonrasında bu karşılaştığınız hata çözülecektir. Sorun çözülürse bu yanıtımı çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
Sadece 64 bit değil, 32 bit paketi de yüklemelisin.
Lütfen yazdıklarımızı okuyup uygulama zahmetinde bulun. İnan ki çok kolay. Buradaki üç kişinin söylediği de kolay. Kendi verdiğim link için söyleyeyim. Sadece 64 bit yüklemen yetmez. 32 bit olanı da lazım. Hem 32 bit hem 64 bit uygulamaların sorunsuz çalışması için gerekli bu. Buna rağmen olmuyorsa diğer Visual C++ paketlerini de yüklemelisin. Oyun orijinal olursa Steam/Epic Games bunu senin için yapar. Ancak korsansa veya bu platformaların kurulumunda bir hata olduysa bu yaşanabilir. Bu halde sen yükleyeceksin.