The Witcher 3 Okul nedir?

SheckWes00

Hectopat
Oyuna yeni başladım ve okul diye bir şey olduğunu duydum Griffin, Kedi falan diye ama ekipmanları tam olarak nasıl elde edeceğimi anlayamadım. Bunları nasıl bulabilirim?

Bulacağın sandıklarda okullara ait ekipmanların saklı olduğu yerler görev olarak gelecek sana merak etme. Ayrıca NPC'leri kontrol et çeşitli ekipman yapma reçeteleri için.
Sabırsızım diyorsan internetten araştırıp direk bulabilirsin.

"Witcher 3 Okul Teçhizatları" diye arattığınızda çıkan Türkçe rehberler var, bakabilirsiniz.

Rehberde bahsedilen haritalar teçhizatların yapım şemalarını toplama görevlerini veriyor. Hangi Okul'un teçhizatını kullanacağınızı build'inize - oynayış tarzınıza göre seçmeniz lazım. Takip ettiğiniz bi' build yoksa internette "Witcher 3 builds" yazınca bilumum tane çıkar.

Birini seçip ekipmanlarınızı ve yetenek dağılımınızı ona göre yapabilirsiniz. Kabaca Kedi seti - Hasar, Griffin seti - İşaret, Ayı seti - Hasar tanklama ve (Kedi'den az olsa da) Hasar atma üzerine kurulu denebilir.

Son düzenleme:
Oyuna yeni başladım ve okul diye bir şey olduğunu duydum Griffin, Kedi falan diye ama ekipmanları tam olarak nasıl elde edeceğimi anlayamadım. Bunları nasıl bulabilirim?
Oyunda ilerledikçe belirli yerlerde okullara ait zırhların şematiğini bulacaksın. Her şematik seni farklı bir şemaya götürecek. En son tamamlayacaksın. Fakat gelişmiş zırhları dövmek için çok fazla uniq materyale ihtiyaç duyacaksın. Sana tavsiyem topladığın zırh ve silahları satmak yerine onları demircilerde parçalara dönüştür. Sonra teşekkür edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…