fekete Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #1 Witcher 3 oynarken bir anda bilgisayar kendini resledi. Sebebi ne olabilir? İlk kez yaşıyorum.
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 10 Kasım 2021 #2 Oyun içi sıcaklık değerleri nasıl? Artı 0 Eksi
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 10 Kasım 2021 #3 Eğer işlemci sıcaklığın çok yükseklere çıkarsa sistem kendine reset atar. Sıcaklık değerleri normal ise sistem hatasıdır. Artı 0 Eksi
Eğer işlemci sıcaklığın çok yükseklere çıkarsa sistem kendine reset atar. Sıcaklık değerleri normal ise sistem hatasıdır.
KS KS fekete Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #4 AkınTR dedi: Oyun içi sıcaklık değerleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Mamaqiyus dedi: Eğer işlemci sıcaklığın çok yükseklere çıkarsa sistem kendine reset atar. Sıcaklık değerleri normal ise sistem hatasıdır. Genişletmek için tıkla... Core Temp indirdim şu şekilde. Artı 0 Eksi
AkınTR dedi: Oyun içi sıcaklık değerleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Mamaqiyus dedi: Eğer işlemci sıcaklığın çok yükseklere çıkarsa sistem kendine reset atar. Sıcaklık değerleri normal ise sistem hatasıdır. Genişletmek için tıkla... Core Temp indirdim şu şekilde.