The Witcher 3 oynarken CPU 80-90 derece oluyor

Rizkonen

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bende laptop ve laptop'ta ınter işlemcim var, The Witcher oyunu hemen hemen bir 30-40 dk oynadıktan sonra CPU 80-90 derece arası dolaşıyordu, bu normal mi acaba? Oyun Ultra ayarlarda CPU %100 kullanılıyordu, en son GPU da hemen hemen %90 falan kullanıyordu sanırım, bu normal mı acaba?

Normal falan değil virüs falan olabilir. 100 olmaması lazım kullanımı.

Laptop işlemcileri çok ısınıyor. Günümüzde çoğu güçlü laptop ince artık. Bu yüzden 90 dereceye çıkan laptop çok var. Laptoplarda 1-1.5 sene de bir macun değişimi gerekiyor genel olarak.
Cihaz yeni değilse macunu yenileyin.

Hocam siz witcher 3 oynuyor musunuz bilmiyorum ama %100 kullanım bana normal gelmedi. Ben oyunu 4kda oynarken bile 35i geçmiyor.

Normal falan değil virüs falan olabilir. 100 olmaması lazım kullanımı.

Kanka virüs olması ne bileyim bilindik sitelerden başka yerlere girmedimç youtubeö Kick Twitter buralarda dolaşırım hiç crackli oyun veya uygulama falan da yok yani.

Laptop da oynuyorum ben.

Zaten olayda o. Darboğaz olmayacağı için işlemcinin kullanımı 100 olupda ekran kartının 90 olması zor ben oyunu laptoptan da oynamıştım kaldırmıyordu çok ama GPU daha çok kullanıyordu.

Alalı 1 sene oldu daha bakım ve macun yenileme işlemi yapmadım.

Hocam siz witcher 3 oynuyor musunuz bilmiyorum ama %100 kullanım bana normal gelmedi. Ben oyunu 4kda oynarken bile 35i geçmiyor.
hocam işlemciden işlemciye göre kullanım arası değişiyor İ5 12400f kullanıyorum bende 60-70 gördüğüm olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…