Çözüldü The Witcher 3 oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

theumtkyd

Hectopat
RAM
Adata XPG Gammix D30 2x8 GB 3200 mHZ
Ekran kartı
Asus Dual RTX 3060 Ti GDDR6X
Anakart
Asus Prime H610M-K D4
İşlemci
Intel Core İ5 12400F
Arkadaşlar oyuna girebiliyorum sorun yok. Sonrasında menüden Yeni Oyun > Taze Başlangıç > Hikaye ve Kılıç yerine bastıktan ve gerekli ayarları (eğitim vs.) yaptıktan sonra arkadaki şarkı kasıyor ve bir anda oyundan atıyor. 3-5 kere denedim her seferinde aynı şey oluyor. DirectX12. Ve full dlc oynuyorum.

Çözüm
Steam masaüstündeki başlatıcıya sağ tıklayın ve oradan özellikleri seçin. Çıkan pencerede uyumluluk kısmına geçin. Alt seçeneklerde uyumluluğa Windows 8 ayarlayın ve altta bu programı yönetici olarak aç yazan yere tık atın. Uygula tamam yapın.
Steam masaüstündeki başlatıcıya sağ tıklayın ve oradan özellikleri seçin. Çıkan pencerede uyumluluk kısmına geçin. Alt seçeneklerde uyumluluğa Windows 8 ayarlayın ve altta bu programı yönetici olarak aç yazan yere tık atın. Uygula tamam yapın.
Hocam bazı oyunlara giremiyorum artık bu ayar yüzünden. Orada windows 10-11 gözükmüyor nasıl eski haline getirebilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı