The Witcher 3 PS4 kolu ile oynanır mı?

Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Resim Öğretmenliği
Klavye ve fare ile oynamak bir süre sonra yorucu oluyor. Rahatça kol ile oynayabilir miyim? Oynanabilir ise nasıl yapılacağı ile ilgili bilgi verirlerse minnettar olurum.

Evet ben PS4 kolu ile bitirdim. Bluetooth varsa kablosuz kullanabilirsiniz. Bluetooth yoksa kablo ile kullanmanız gerekiyor. Sanırım bir de DS4 Windows diye bir program var onu kurmanız gerekiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımın için teşekkür ederim.
Bluetooth USB buldum bilgisayara takıp PS4 kolu ile bağlamaya çalışıyorum ancak şöyle bir sorun oluşuyor. Ve bir süre sonra cevap alamadık gibi bir hata veriyor. Acaba bilgisayara taktığım Bluetooth USB' nin sürümü mü düşük?

Son düzenleme:
Hocam halletmişsiniz heralde ama ilerde sıkıntı çıkarsa diye söyleyeyim, google amcaya SCP toolkit yazarsan her şeyi anlatan bir program bulursun haberin ola, en stabil programdır kendileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…