The Witcher 3 Reason of State kararının hikayeye etkisi nedir?

Makaleler
5
Spoiler Uyarısı!

Reason of State göreviyle ilgili bir sorum var. Ben o görevi yapmadım ve Radovid soykırım gerçekleştirdi. Ana hikayenin finaline bir etkisi olmadı, açık dünya eskisi gibi ancak aklıma takıldı, DLC'lere bir etkisi var mı bu görevin? Ana hikayenin ardından başladığı için sormak istedim.

Spoiler olmaması için direkt 'evet' ya da 'hayır' der misiniz?

@bados123, @212374, @cihankurtulusov, @strigoi Teşekkür ederim.

Hikaye bittikten sonra oyun bizi final görevinin bir öncesine atıyor, Emyhr'in kazanması, final sonrası Novigrad'ı etkilemiyor o zaman değil mi? Novigrad'ı kuşatma altında görmeye devam ediyoruz...?
Evet Novigrad hala Redanya'nın kontrolünde gözüküyor ama normal olan da bu zaten bence. Yani finaldeki sinematikte anlatılan sonlarda sadece olayların sonucunu gösteriyor, ne zaman gerçekleştiği belli değil. Misal Skellige'nin Cerys yönetiminde refah seviyesinin artması 4-5 yıl veya daha fazla sürmüş olabilir ya da Nilfgaard'ın savaşı kazanması 1-2 yıl sonrasında olabilir. Biz ana hikayeyi bitirdikten hemen sonra gerçekleşti diye bir kesinlik yok yani. Ama yine de savaşın sonucuna göre bir farklılık görmek istiyorsan bununla ilgili "Consequences of War" adında
bir mod var, savaşı kimin kazandığına göre Novigrad'da bazı değişiklikler yapıyor. Askerleri, bayrakları, simgeleri vs. Redanya'dan Nilfgaard'a çevirmek gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı