The Witcher 3 sarmıyor

Öyle hocam. RDR'nin hikayesi ne ki? Blackwater'da başına bela alan çete oradan kaçıp farklı yerlerde deli dutch önderliğinde bela saçıyor sadece. Oynanış konusunda lafım yok.

Yapma be kanka şu oyuna bunu demezsin harbiden ya.

Ani karar verip girmeyin direkt pişman olursunuz önceki oyunlara baksaydım önce diye.

Diğer oyunları oynamadım da YT'den izledim hikayelerini.

Hocam rpg oyunları başa sarar mı zaten kasılmak lazım rdr 2de öyle gow da öyle ilk saatleri hep sıkıcı.

Aga oyunu çok seviyorum zaten muazzam bir oyun. Atı yavaş yavaş sürüp saatlerce grafikleri falan izleyerek oynadım zaten. Her görevi harikaydı. Demeye çalıştığım öyle önemli bir hikayesi falan yok. Witcher'ın hikayesinin yanından bile geçemez. Ama bence bir sorun değil. Zaten inanılmaz bir oynanışı var. Muazzam bir hikayeye çok ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Öyle hocam. RDR'nin hikayesi ne ki? Blackwater'da başına bela alan çete oradan kaçıp farklı yerlerde deli dutch önderliğinde bela saçıyor sadece. Oynanış konusunda lafım yok.

Evet olayı yok ama Rockstar sunumu denilen bir durum var. Bugün Rockstar normal bir adamın hikayesini bile anlatsa gene satışlarda rekor kıracak gene en iyi oyunlar listesine aday olacak. GTA 5'te ki o yaban haritayı hatırlatırım hocam görevlerde nasıl kullandıklarını örneğin:

Trevor ile bir uçağa dalıp oradakileri katlederek uçaktan atlamak ve uçağın yok oluşunu izlemek. Kesinlikle mükemmel bir andı benim için.

Diğer oyunları oynamadım da YT'den izledim hikayelerini.
Öyle de olur. Tercihen 2. oyunu oynayabilirsiniz aslında. Çıktığı yılın en iyilerinden. Hala güzel oyun. 3'ü 33 saat oynadıktan sonra bir şeylerin yanlış olduğunu anlayıp eski oyunlara bi bakayım dedim. Sonra 2'ye başladım.

Aynen öyle. Zaten yıllar önce çıkmasına rağmen fazla rakibi bile yok şu an.

Normal. Yıllar önce Witcher 3'ü bayılarak oynamıştım, güncelleme gelince tekrar açtım ama fizik motoru eski olunca, hikayeyi de bildiğimden olsa gerek sarmadı. Rdr2, adeta mühendislik harikası bir oyun. 5 sene sonra da konuşulacaktır teknik güzelliği. Rdr2'yi de çıktığı ilk gün, 2018'de oynamıştım, 2 seneye yayarak bitirdim oyunu. Şimdilerde boş zamanım daha çok. Geçenlerde tekrar aldım pc'ye ve muazzam, sanki hiç oynamamış gibi heyecanla devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…