RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.581 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Geçen sezona göre daha iyi olacağını düşünüyorum anlayamadığım şey neden iki parta böldüler. Zaten 8 bölüm çekiyorsunuz üstünme 1 ayda ara var çok fazla bence. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Geçen sezona göre daha iyi olacağını düşünüyorum anlayamadığım şey neden iki parta böldüler. Zaten 8 bölüm çekiyorsunuz üstünme 1 ayda ara var çok fazla bence. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 25 Nisan 2023 #2 Dizide bile Ciri'yi arıyor hey Allah'ım ya. Şu an bu görev yüzünden oyuna girmiyorum.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.648 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #3 Dizi vasat ya. Zaten Henry abimiz diziden ayrıldı ve yerine isimli biri geçmiş olsa bile final çanları çalıyor.
Dizi vasat ya. Zaten Henry abimiz diziden ayrıldı ve yerine isimli biri geçmiş olsa bile final çanları çalıyor.