Epic Games The Witcher 3 silinmiyor

kajunfinger

Decapat
Daha fazla  
The Witcher 3 hep çöktüğünden, açılmadığından dolayı silmek istedim. Fakat silince bir sorun çıktığını söylüyor ve onar seçeneği çıkıyor tıklıyorum %100 olunca bir daha kaldır diyorum yine olmuyor.

CMD'den bir sfc/scannow atın hocam isterseniz bir de. Ondan sonra deneyin.

Sorunu Epic Games'i söylüyor Windows mu?

Olmadı maalesef.

Yok herhangi bir yerde görev yöneticisinde de arka plan da Witcher ile alakalı bir şey açık değil.

Hocam antivirüs falan açık mıdır arkada veya 3. taraf herhangi bir uygulama açıksa hepsini kapatıp bir de öyle deneyin.

Hocam antivirüs falan açık mıdır arkada veya 3. taraf herhangi bir uygulama açıksa hepsini kapatıp bir de öyle deneyin.
Avast açık arka planda fakat görevi sonlandır deyince hiçbir şey olmuyor gitmiyor.

Avast mı kapanmıyor hocam sorun mu çözülmüyor?

Eğer Avast kapanmıyor ise normalde de Kaspersky falan var iken pek de iyi değil silebilirsiniz.
Avast kapanmıyor bir de silip denicem.

Avast mı kapanmıyor hocam sorun mu çözülmüyor?

Eğer Avast kapanmıyor ise normalde de Kaspersky falan var iken pek de iyi değil silebilirsiniz.
Teşekkürler hocam avastı silince düzeldi sorun. Ücretsiz bir virüs koruma öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…