The Witcher 3 sinematik saldırı nasıl yapılır?

mimcay

Kilopat
Witcher 1 ve 2'yi izledim ve Witcher 3'ü satın aldım ama ben izlerken geralt bazen sinematik saldırı gerçekleştiriyordu. Witcher 3 oynarken ben bunu hiç yapamadım. Yapmanın yolu nedir? Bahsettiğim sinematik saldırıyı buradan 12. dkya gelip izliyebilirsiniz.
Herkese iyi eğlenceler.

Güçlü saldırıyla öldürücü darbe vurursan çok sık tetikleniyor. Onun dışında Axii uygularsan genelde oluyor. Ama özel bir yolu yok, rastgele oluyor diye biliyorum.

Vallahi oynamak nasip olmadi daha ama bu tarz saldirilar genelde counter attack ile ya da boss savaslarinda son darbede cikiyor mesela castlevaniada vardi. Bu tip oyunlarda o sekilde oluyor yani.

Bu soru daha önceden de sorulmuştu. Bunu bir pasif skill olarak düşünebiliriz bence. Ağır saldırı yaparsanız ihtimal artar belki.

Düşük seviyelerde hiç olmuyordu bende. Oyun biraz ilerleyince canı az olan düşmana sol tuşu basılı tutunca oluyordu, bir deneyin.

Kritik ya da büyü ile öldürünce olması lazım emin değilim.
Arkadaşın mesajından aklıma geldi, aard yeteneğini DLC'lerin birinde geliştiriyorduk ve onunla rakibe tek atarsak sinematik gibi bir etki oluşuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…