O sinematik saldırı adamı öldürürken şansa denk geliyor. Bazen Geralt adamın kafasını kesiyor kolunu koparıyor vb. Hatta Bossların kellesini atınıza astığınızda bonuslar veriyor örneğin %5 daha fazla para %10 düşmanın uzuvlarını koparma gibi.
Witcher 1 ve 2'yi izledim ve Witcher 3'ü satın aldım ama ben izlerken geralt bazen sinematik saldırı gerçekleştiriyordu. Witcher 3 oynarken ben bunu hiç yapamadım. Yapmanın yolu nedir? Bahsettiğim sinematik saldırıyı buradan 12. dkya gelip izliyebilirsiniz.
Herkese iyi eğlenceler.
Witcher 2'yi 3 kez oynayıp bitirdim hocam. Orada herkese sinematik saldırı yapıyordu. Orada yaklaşık 5-6 düşman öldüyorsun. Adamın yaptığı bir şey yok. Sağ tıka basıyor ve sinematik saldırı oluyor. Oyunun ilerleyen kısımlarında da bu sinematik saldırı oluyor(çok olmasa da).Oyun belli noktalarda sinematiğe geçiriyor seni. Sen yapmıyorsun. Ben 3 kez oynayıp bitirdim oyuna hatta dün bitirdim. Çok ama çok az bu sinematiği gördüm. Burada hep gördüm ama ilerleyen kısımlarda pek olmadı. Eğer şansını arttırmak istersen canı iyice azalmış bir rakibe güçlü saldırı yaparak son noktayı koyabilirsin ve oyun seni sinematik saldırıya geçirebilir.
Witcher 3'te hiç sinematik saldırı yapamadım bende. Onun yerine son darbeyi vurduğumda düşmanın belli başlı yerlerini kesiyordu geralt. Ve bence daha güzel gözüküyordu.
Bence de rastgele oluyor. İnterntte rastgele demeyen kimseyi bulamadım. Witcher 3'te o şekilde sinematikten çok aşağıdaki videolardaki gibi oluyor. Ben daha çok çatışmadaki son kişiyi öldürürken olduğunu hatırlasam da videolarda birden fazla kişi ile çatışma halindeyken de oluyor.
Witcher 1 ve 2'yi izledim ve Witcher 3'ü satın aldım ama ben izlerken geralt bazen sinematik saldırı gerçekleştiriyordu. Witcher 3 oynarken ben bunu hiç yapamadım. Yapmanın yolu nedir? Bahsettiğim sinematik saldırıyı buradan 12. dkya gelip izliyebilirsiniz.
Herkese iyi eğlenceler.
shifte basılı sol tık yaparsan çok güçlü vurursun. Ben sürekli sinematiğe denk geliyorum misal 5 haydut sana saldırdı, son kalan hayduta sinematik şekilde vuruyor. Canı azken shift sol tık yaparsan sıkıntı çözülür.