Y YuKe Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 29 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Düne kadar sorun yoktu, bugün girmeye çalıştığımda siyah ekranda kalıyor. Tek gördüğüm sağ altta dönen yükleniyor simgesi. Sildim tekrar yükledim yine de düzelmedi. Var mı başına gelen?
Düne kadar sorun yoktu, bugün girmeye çalıştığımda siyah ekranda kalıyor. Tek gördüğüm sağ altta dönen yükleniyor simgesi. Sildim tekrar yükledim yine de düzelmedi. Var mı başına gelen?
BtuhnEf Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 357 Çözümler 3 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #2 CTRL+Shift+Windows+b yapmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS Y YuKe Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 29 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #3 BtuhnEf dedi: CTRL+Shift+Windows+b yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ama hala aynı ekranla bakışıyoruz. Artı 0 Eksi
BtuhnEf dedi: CTRL+Shift+Windows+b yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ama hala aynı ekranla bakışıyoruz.
BtuhnEf Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 357 Çözümler 3 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #4 YuKe dedi: Evet denedim ama hala aynı ekranla bakışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Oyunu Epic Games üzerinden satın aldıysan dosyaları doğrula yapmayı dene. Artı 0 Eksi
YuKe dedi: Evet denedim ama hala aynı ekranla bakışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Oyunu Epic Games üzerinden satın aldıysan dosyaları doğrula yapmayı dene.
Emrebey16 Femtopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #5 YuKe dedi: Evet denedim ama hala aynı ekranla bakışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi kafayı yicem sabahtan beri Artı 0 Eksi
YuKe dedi: Evet denedim ama hala aynı ekranla bakışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi kafayı yicem sabahtan beri
KS KS Y YuKe Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 29 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #6 Emrebey16 dedi: Hocam çözebildiniz mi kafayı yiyeceğim sabahtan beri. Genişletmek için tıkla... 2 gün daha türlü türlü çözüm denedim. Baktım olmuyor sıfırladım tekrar oynadım. Artı 0 Eksi
Emrebey16 dedi: Hocam çözebildiniz mi kafayı yiyeceğim sabahtan beri. Genişletmek için tıkla... 2 gün daha türlü türlü çözüm denedim. Baktım olmuyor sıfırladım tekrar oynadım.
Emrebey16 Femtopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #7 YuKe dedi: 2 gün daha türlü türlü çözüm denedim. Baktım olmuyor sıfırladım tekrar oynadım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde çözdüm Artı 0 Eksi
YuKe dedi: 2 gün daha türlü türlü çözüm denedim. Baktım olmuyor sıfırladım tekrar oynadım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde çözdüm
A Alparslan Karahan Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 16 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #8 YuKe dedi: 2 gün daha türlü türlü çözüm denedim. Baktım olmuyor sıfırladım tekrar oynadım. Genişletmek için tıkla... ne kadar geriden başladın? komple mi 0 ladın Artı 0 Eksi
YuKe dedi: 2 gün daha türlü türlü çözüm denedim. Baktım olmuyor sıfırladım tekrar oynadım. Genişletmek için tıkla... ne kadar geriden başladın? komple mi 0 ladın
KS KS Y YuKe Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 29 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #9 Alparslan Karahan dedi: Ne kadar geriden başladın? Komple mi 0 ladın. Genişletmek için tıkla... Tüm oyun verilerini sildim tekrar kurdum. Artı 0 Eksi
Alparslan Karahan dedi: Ne kadar geriden başladın? Komple mi 0 ladın. Genişletmek için tıkla... Tüm oyun verilerini sildim tekrar kurdum.