WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar, o görevde Sürprizbozan Bu iyi bir fikir değil. dersek ne oluyor? Beni aydınlatın lütfen.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 11 Temmuz 2020 #2 Tango görevi dediğin şu Triss ile gittiğin davet mi oluyordu? Bir de bu seçenek hangi diyalogda geçiyor? Artı 0 Eksi
Tango görevi dediğin şu Triss ile gittiğin davet mi oluyordu? Bir de bu seçenek hangi diyalogda geçiyor?
KS KS WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2020 #3 kino dedi: Tango görevi dediğin şu Triss ile gittiğin davet mi oluyordu? Bir de bu seçenek hangi diyalogda geçiyor? Genişletmek için tıkla... Yennefer ve Triss'in beraber teklif ettiği görev. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
kino dedi: Tango görevi dediğin şu Triss ile gittiğin davet mi oluyordu? Bir de bu seçenek hangi diyalogda geçiyor? Genişletmek için tıkla... Yennefer ve Triss'in beraber teklif ettiği görev.
cihankurtulusov Kilopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2020 #4 Sürprizbozan Birşey farketmiyor. Her türlü çağırıyorlar seni odaya. Artı 0 Eksi
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2020 #5 Sürprizbozan Ben onaylamiştim sonu pek iyi olmadı. O seçenek nasil olur bilemeyeceğim Artı 0 Eksi
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 11 Temmuz 2020 #6 O yola hiç girmedim, uzun vadede ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama Sürprizbozan odaya gitmeden göreve devam edemiyorsun diye biliyorum. Sonrasında gemi ve cin görevlerinde tercih yapabilir misin yoksa tamamen kaybeder misin bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
O yola hiç girmedim, uzun vadede ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama Sürprizbozan odaya gitmeden göreve devam edemiyorsun diye biliyorum. Sonrasında gemi ve cin görevlerinde tercih yapabilir misin yoksa tamamen kaybeder misin bilmiyorum.
Computer Hardware Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 1.104 Çözümler 15 11 Temmuz 2020 #7 kino dedi: O yola hiç girmedim, uzun vadede ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Hem Triss hem yen için seni seviyorum dersen ikisi birlikte sana ceza veriyor, bu o görev. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
kino dedi: O yola hiç girmedim, uzun vadede ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Hem Triss hem yen için seni seviyorum dersen ikisi birlikte sana ceza veriyor, bu o görev.
KS KS WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2020 #8 kino dedi: O yola hiç girmedim, uzun vadede ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla... cihankurtulusov dedi: Sürprizbozan Bir şey farketmiyor. Her türlü çağırıyorlar seni odaya. Genişletmek için tıkla... Computer Hardware dedi: Sürprizbozan Hem Triss hem yen için seni seviyorum dersen ikisi birlikte sana ceza veriyor, bu o görev. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Peki yeni oyun deyip direkt Blood and Wine seçersek aralarında seçim yapabiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
kino dedi: O yola hiç girmedim, uzun vadede ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla... cihankurtulusov dedi: Sürprizbozan Bir şey farketmiyor. Her türlü çağırıyorlar seni odaya. Genişletmek için tıkla... Computer Hardware dedi: Sürprizbozan Hem Triss hem yen için seni seviyorum dersen ikisi birlikte sana ceza veriyor, bu o görev. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Peki yeni oyun deyip direkt Blood and Wine seçersek aralarında seçim yapabiliyor muyuz?
cihankurtulusov Kilopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2020 #9 Sıfırdan Blood and Wine yapınca ne oluyor bilmiyorum ama ben de merak ettim. Bir bakayım, bulabilirsem yazarım buraya. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
Sıfırdan Blood and Wine yapınca ne oluyor bilmiyorum ama ben de merak ettim. Bir bakayım, bulabilirsem yazarım buraya.
KS KS WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2020 #10 cihankurtulusov dedi: Sıfırdan Blood and Wine yapınca ne oluyor bilmiyorum ama bende merak ettim. Bir bakayım bulabilirsem yazarım buraya. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
cihankurtulusov dedi: Sıfırdan Blood and Wine yapınca ne oluyor bilmiyorum ama bende merak ettim. Bir bakayım bulabilirsem yazarım buraya. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.