The Witcher 3 tarzı oyun önerisi

Atakan_1

Hectopat
Witcher 3'ü 2 yıl önce bitirdim ama bir türlü onun gibi bir oyun bulamadım, RPG mekanikleri falan çok hoşuma gitmişti, önerileriniz var mıdır?

Tomb Raider.
Rise of the Tomb Raider.
Shadow of the Tomb Raider.
The Witcher 1 yarısını oynadım.
The Witcher 3 + DLC.
Cyberpunk 2077 without DLC.
Horizon Zero Dawn + DLC.
God of War.
God of War: Ragnarok.
God of War 1 2009.
Marvel's Guardians of the Galaxy.
Metro 2033.
Metro: Last Light.
Metro Exodus (sonuna baktım çok oynamadım)
The Last of Us Part 1
God of War serisi de çok hoşuma gitmişti.

Sen bi Elden Ringe adımını at zaten aylarını alır.

Kingdom Come Deliverance.
Orta çağda geçiyor. Oynayanlar baya beğeniyor ben deneyimlemedim henüz.
RPG ögesi bol.
Skyrim bakabilirsin.

Bu adam aynı ben olmuş. AAA hikayeli oyun tüketmekten küçük yapımlara bakasım bile gelmiyor.

Cyberpunk 2077'yi sevdiysen Phantom Liberty DLC'si mükemmeldir ana hikayeden bile daha oturaklı bir hikayesi var ve RPG öğeleri ana oyundan daha fazla.

RPG ögesi bol.
Skyrim bakabilirsin.
Skyrim Anniversary Edition alsa ömürlük oyun. Kafayı yer diye önermemiştim

"Witcher"'dan kastınız açık dünya rol yapmaysa...
Assassin's Creed Origins - Odyssey, Dragon's Dogma: Dark Arisen, Oblivion, ELEX 1, Fallout: New Vegas - 4 - 3, Kingdoms of Amalur, Risen 1, Two Worlds 1.

Yarı (bölgesel) açık dünya olarak da...
Divinity II: Developer's Cut, Dragon Age Inquisition, Fable Anniversary, GreedFall, Outer Worlds, Risen 2.

Bi' bakabilirsiniz.

RPG ögesi bol.
Skyrim bakabilirsin.
Bunu oynamaya çalıştım da çok sinir bozucu buglarla dolu. Kombatı çok sıkıcı. Bide kıyafetine dikkat etmen yemek yemen duş alman falan hepsiyle uğraşmak gerekiyor çok benlik bi oyun değil gibi. 2. oyun belki güzel olabilr.
Cyberpunk 2077'yi sevdiysen Phantom Liberty DLC'si mükemmeldir ana hikayeden bile daha oturaklı bir hikayesi var ve RPG öğeleri ana oyundan daha fazla.
Dlc'yi oynadım bitirdim güzeldi baya ana hikayeyle birlikte oynasam daha güzel olurmuş sadece.

Skyrim. Binlerce saat oynarsın, dünyada en çok modlanan oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…