The Witcher 3 Tavsiyesi

Pendelton

Kilopat
Katılım
14 Nisan 2018
Mesajlar
119
Oyunu yeni bitirmiş bulunmaktayım. Birçok son arasından kendi istediğim ile bitirmiş olmam beni mutlu etti. Beni oyunda mutlu eden 2 şey oldu.
Ciri'nin en başta sisler adasında ki evde ölü bulunmasıyla gözümden bir damla yaş süzüldü. Müziğiyle o sahneyi tekrar oynamaya değer. İkincisi ise Vizima İmparatoruna Ciri'nin öldüğünü söyleyip Ciri için kılıç yaptırmış olmamız. Orada direkt anladım ölmediğini.

Sistem yetersizliğinden ötürü oynayamadığım, spoiler yememek için yırtındığım oyunu sonunda bitirdim. Herkese tavsiye ederim. Keyfinize bakın.
 
Ac televizyonu, yayil koltuga oyna PS4'de. Daha keyifli olur. Oyun harika zaten. Konsoldan daha zevk cikararak oynarsin.
Ben de ayni son ile bitirdim. DLC'leri de oynamalisin kesinlikle.
 
DLC'leri ile beni kendine hayran bıraktıran, ana hikayeyi bitirdiğimde beni hüzün içinde bırakan, hala daha oynamaya devam ettiğim tam anlamıyla "şaheser" bir oyun.
 
Ac televizyonu, yayil koltuga oyna PS4'de. Daha keyifli olur. Oyun harika zaten. Konsoldan daha zevk cikararak oynarsin.

Ben de ayni son ile bitirdim. DLC'leri de oynamalisin kesinlikle.
Dlc ile almıştım. Onlara da kesinlikle bakıcam.
Bir şey soracağım.
PS4'te oynamak zevkli olur mu sence?
@Jira aynısını sana da soruyorum
Oyunun mekanikleri PS4 için çok uygun. Açıkçası bilgisayar başında ben bayağa bel ağrısı çektim.
 
Kesinlikle alınıp oynanılması gereken bir oyundur.Kusursuz dememek için hiçbir neden yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…