canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar haritada tüccar işareti görünüyor fakat kendisi oldugu yerde yok. Zamanı ileri alıyorum fakat bir türlü gelmiyor. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar haritada tüccar işareti görünüyor fakat kendisi oldugu yerde yok. Zamanı ileri alıyorum fakat bir türlü gelmiyor. Ne yapmam lazım?
Azeroth Kilopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 253 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #2 "Bir yere kadar gittim gelicem." Artı 0 Eksi
KS KS canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #3 Azeroth dedi: "Bir yere kadar gittim gelicem." Genişletmek için tıkla... Gittiği yerde öldü heralde, bi türlü gelmedi. Artı 0 Eksi
Azeroth dedi: "Bir yere kadar gittim gelicem." Genişletmek için tıkla... Gittiği yerde öldü heralde, bi türlü gelmedi.
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.881 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 15 Nisan 2020 #4 canerky.art dedi: Arkadaşlar haritada tüccar işareti görünüyor fakat kendisi oldugu yerde yok. Zamanı ileri alıyorum fakat bir türlü gelmiyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bazen bana da oluyordu o. Bir süre bekle geliyor. Genelde öğleden sonra gelmiş oluyor. Ona göre zamanı ileri al. Eğer hala yoksa başka tüccar bul. Artı 0 Eksi
canerky.art dedi: Arkadaşlar haritada tüccar işareti görünüyor fakat kendisi oldugu yerde yok. Zamanı ileri alıyorum fakat bir türlü gelmiyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bazen bana da oluyordu o. Bir süre bekle geliyor. Genelde öğleden sonra gelmiş oluyor. Ona göre zamanı ileri al. Eğer hala yoksa başka tüccar bul.