W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2016 #1 The Witcher 3 oyununa Türkçe yama yapmak istiyorum. Fakat 1.21 yaması istiyor galiba. Ben bu yamayı nereden bulacam? Bir de direkt olarak 1.21 kurulmuyor galiba bir önceki sürümden geçilmesi lazım diye biliyorum. Nereden bulacağım ben bu yamayı ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2016
The Witcher 3 oyununa Türkçe yama yapmak istiyorum. Fakat 1.21 yaması istiyor galiba. Ben bu yamayı nereden bulacam? Bir de direkt olarak 1.21 kurulmuyor galiba bir önceki sürümden geçilmesi lazım diye biliyorum. Nereden bulacağım ben bu yamayı ?
W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2016 #3 Maalesef değil. Güzel bir indirim yakayabilirsem alacağım, imkanım yok şuan da. Galiba siz de yardım etmiyeceksiniz bu durumda.
Maalesef değil. Güzel bir indirim yakayabilirsem alacağım, imkanım yok şuan da. Galiba siz de yardım etmiyeceksiniz bu durumda.
BarbarFedai Hectopat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 437 Yer Denizli/Merkezefendi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2016 #4 wroNN dedi: Maalesef değil. Güzel bir indirim yakayabilirsem alacağım, imkanım yok şuan da. Galiba siz de yardım etmiyeceksiniz bu durumda. Genişletmek için tıkla... Geçen gün 34 tl idi. Keşke alabilseydiniz.
wroNN dedi: Maalesef değil. Güzel bir indirim yakayabilirsem alacağım, imkanım yok şuan da. Galiba siz de yardım etmiyeceksiniz bu durumda. Genişletmek için tıkla... Geçen gün 34 tl idi. Keşke alabilseydiniz.
W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2016 #5 2' dir indirim kaçırıyorum üzüyor açıkcası. Geçende İnsurgency 3.60 TL olmuş...
derlemeler Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.063 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurgu ve Grafik 17 Haziran 2016 #6 BuraDa paylaşamam üstad ama skidrow'un sitesinde mevcut zaten... Gog sürüm yani flt olanı öneririm...
BuraDa paylaşamam üstad ama skidrow'un sitesinde mevcut zaten... Gog sürüm yani flt olanı öneririm...
W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2016 #7 derlemeler dedi: BuraDa paylaşamam üstad ama skidrow'un sitesinde mevcut zaten... Gog sürüm yani flt olanı öneririm... Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. En yakın zamanda orjinalini alacağım. Her ne kadar çok oyunculu olmayan oyunları almasam da, adamlar hakediyor.
derlemeler dedi: BuraDa paylaşamam üstad ama skidrow'un sitesinde mevcut zaten... Gog sürüm yani flt olanı öneririm... Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. En yakın zamanda orjinalini alacağım. Her ne kadar çok oyunculu olmayan oyunları almasam da, adamlar hakediyor.
Nameless44 Megapat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2016 #8 Yakında yaz indirimi gelecek, bence o zaman alın.
W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2016 #9 Nameless44 dedi: Yakında yaz indirimi gelecek, bence o zaman alın. Genişletmek için tıkla... 23 Haziran' da olucak indirimler. Umarım alabilirim.
Nameless44 dedi: Yakında yaz indirimi gelecek, bence o zaman alın. Genişletmek için tıkla... 23 Haziran' da olucak indirimler. Umarım alabilirim.