L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 5 Nisan 2021 #11 metincq dedi: Hocam bu grafiklerdede olmaz olsun böyle oyun Çözünürlüğü 1024x768'in altına nasıl düşürebilirim ? Genişletmek için tıkla... Oyunun belgeler klasöründeki dosyaları metin belgesi şeklinde açarak yapabilirsin diye düşünüyorum.
metincq dedi: Hocam bu grafiklerdede olmaz olsun böyle oyun Çözünürlüğü 1024x768'in altına nasıl düşürebilirim ? Genişletmek için tıkla... Oyunun belgeler klasöründeki dosyaları metin belgesi şeklinde açarak yapabilirsin diye düşünüyorum.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 5 Nisan 2021 #12 geralt23 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videoda ki gibi bir şey yaparsan 30 FPS alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu grafikler PC üzerinde değil mi?
geralt23 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videoda ki gibi bir şey yaparsan 30 FPS alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu grafikler PC üzerinde değil mi?
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 5 Nisan 2021 #13 Allah sabır versin, bende kullanmıştım o laptopu. GTA V açıyordu ama.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 5 Nisan 2021 #14 Silinen üye dedi: Hocam bu grafikler PC üzerinde değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. KırAtlıLiberal dedi: Allah sabır versin, bende kullanmıştım o laptopu. GTA V açıyordu ama. Genişletmek için tıkla... @KırAtlıLiberal Witcher 3 daha az sistem isteyen bir oyun diye biliyorum ben.
Silinen üye dedi: Hocam bu grafikler PC üzerinde değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. KırAtlıLiberal dedi: Allah sabır versin, bende kullanmıştım o laptopu. GTA V açıyordu ama. Genişletmek için tıkla... @KırAtlıLiberal Witcher 3 daha az sistem isteyen bir oyun diye biliyorum ben.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 5 Nisan 2021 #15 Lyrinx dedi: Patates grafikli bir Config dosyası indirmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz?
Lyrinx dedi: Patates grafikli bir Config dosyası indirmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz?
metincq Centipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 179 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #16 KırAtlıLiberal dedi: Allah sabır versin, bende kullanmıştım o laptopu. GTA V açıyordu ama. Genişletmek için tıkla... GTA 5'i çok rahat bitirdim zaten Xcylde dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... rez
KırAtlıLiberal dedi: Allah sabır versin, bende kullanmıştım o laptopu. GTA V açıyordu ama. Genişletmek için tıkla... GTA 5'i çok rahat bitirdim zaten Xcylde dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... rez