SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 28 Aralık 2022 #11 ysfakbyr06 dedi: Yan görevlerle birlikte ana hikayeyi oynarsak kaç saat sürer yan görev yapmadan hikaye ilerlemiyor ama Yan görev yapmmaktan bıktım şaheserlikten çıktı Genişletmek için tıkla... Nasıl eğleniyorsan öyle oynamanı tavsiye ederim. Ben her bir hikayeyi deneyimlemekten hoşlandığım için öyle oynuyordum. Eğer bıktıysanız ana görevden birkaç görev yapın derim zaten tahminimce yan görevlere tekrardan döneceksiniz.
ysfakbyr06 dedi: Yan görevlerle birlikte ana hikayeyi oynarsak kaç saat sürer yan görev yapmadan hikaye ilerlemiyor ama Yan görev yapmmaktan bıktım şaheserlikten çıktı Genişletmek için tıkla... Nasıl eğleniyorsan öyle oynamanı tavsiye ederim. Ben her bir hikayeyi deneyimlemekten hoşlandığım için öyle oynuyordum. Eğer bıktıysanız ana görevden birkaç görev yapın derim zaten tahminimce yan görevlere tekrardan döneceksiniz.