Çok fazla rekabetçi oyunlar oynamadığım için artık daha çok Single-Player oyunlar oynuyorum. Yakın zamanda The Witcher 3 ve Skyrim'e başlamayı düşünüyorum ve bu tür oyunlara ilk girişim olacak, hangisi daha çok sarar?
Hocam o dünyayı keşfetmek, kendi hikayenizi yazmak, hiç beklemediğiniz anda gelen sürpriz görevler ile şaşırmak istiyorsanız, kesinlikle Skyrim'i öneririm.
Ama Skyrim oynanış açısından pek iyi değil. (Vuruş hissini takmadığım için oynanış benim için çokta sorun olmamıştı.)
Witcher 3'de ise güzel görevler, kaliteli ana hikaye, iyi bir oynanış sunar, RPG deneyimi konusunda Skyrim'den kötüdür. İlk 2 oyunu oynamadan oynarsanız bazı hikaye parçalarını kaçırabilirsiniz.
Yeni başladığınız için Witcher 3'ün daha uygun olacağını düşünüyorum.
Ben Witcher 3 derim ama Skyrim hayranı birisi Skyrim der ama vereceğiniz fiyat ile oynayacağınız saat bakımından Witcher 3. Witcher 3 Game of the Year Edition şuan 15 TL kaçırılmayacak fırsat hem Skyrim'e göre çok ucuz alın ilk olarak Witcher 3 deneyin sonra Skyrim bakarsınız.
Onu bunu bilmem arkadaş ben skyrim'ciyim. Hikayeyi bitirsen bile 500 saat'i rahatça görürsün. Oyun da ki gezip keşfedebileceğin yer sayısı haddinden fazla. Her yerde her zaman farklı-farklı tonlarca görev. Örnek Pinti Panda adam 8 senedir oynuyor. DLC'lerinide unutmamak lazım tabii.
Vuruş hissiyatı zıttırı vıttık yalan yok. Ama Skyrim ve Witcher 3 karşılaştırılması yapılamaz bence.
Skyrim >>>
İkisini de oynamış biri olarak. The Witcher 3 hikayesi ve grafikleri seni etkileyecektir. The Witcher 3 DLC al. DLC değil onlar The Witcher 3,5.Skyrim'e ben ısınamadım. 16 saat oynadım ama sarmadı hala masaüstünde duruyor o gün bu gündür açamadım. Sevebiliirsiniz. Ben ısınamadım. Oyun normalde kaliteli. The Witcher 3'e kefilim. Skyrim'i bitirenleden dinleyin. Ben düşüncemi yazdım.