The Witcher 3 vs Skyrim

Bu Jett arkadaşı dinleme hikayesini Valorant gibi zannediyor herhalde 1'i oynayamıyorsan bile mutlaka hikayesini izle ve 2'yi mutlaka oyna sonra da 3.

Ölünü öpeyim beni dinle.kibarlığına hayran kaldım arkadaşım. Ben oyunlarla alakalı düşüncemi uygulamak ona kalmış. Hatta The Witcher 1 açarsa sarmayacaktır.

Ölünü öpeyim beni dinle.kibarlığına hayran kaldım arkadaşım. Ben oyunlarla alakalı düşüncemi uygulamak ona kalmış. Hatta The Witcher 1 açarsa sarmayacaktır.

Düşüncen yanlış bir seriye 3. oyundan gir diyorsun adama 1 ve 2'yi oynamayan adam 3'ü tam anlamıyla anlayamaz ve oyun zevki düşer 1-2'yi mutlaka oynamalı.

Düşüncen yanlış bir seriye 3. oyundan gir diyorsun adama 1 ve 2'yi oynamayan adam 3'ü tam anlamıyla anlayamaz ve oyun zevki düşer 1-2'yi mutlaka oynamalı.

The Witcher 3 oyununu oyun yapan The Witcher 3 tür. The Witcher 2 az biraz kurtarır. The Witcher 1 pek çekmiyor. Gerçek The Witcher harbi oyun The Witcher 3. Tam bir baş yapıt. Yani The Witcher 3 olmasa birisi çıkıp The Witcher 2 ve 1 oynamayı düşünmez bence.

Skyrim'e ihanet edemezdim...

@TheKenovy sonunda ban yedin mi?

Skyrim dediğin oyun beşik kertmesimi. Dedim ya Skyrim güzel oyun. Kişiye göre değişiyor. Ben Valorant seviyorum. CS:GO sevmiyorum. PUBG kitlesi çok sarmıyor. Kişiye göre değişiyor.

Çocukluk aşkım hocam. Fanboy diyen arkadaşa bu fotoğrafa iyice baksın Skyrim diye bir şey görebiliyor mu?

Bana yeteri kadar alıyorum demek ki bunu hiç düşündünüz mü? O kapasiteye sahip misiniz acaba?

Çocukluk aşkım hocam. Fanboy diyen arkadaşa bu fotoğrafa iyice baksın Skyrim diye bir şey görebiliyor mu?

İnsanın bir oyunu sevmesi fan boy olması iyi bir şey. Bir oyunu sevmek diğer oyunlara şans vermemek değil bana göre. Birisi yanımda Skyrim oynasa izlerim. Oyun Total'de ben oynarken ısınamadım. Dövüş mekaniği veya başka sebepler. Aynı şekilde Fallout New vegasa ısınamadım. Bana göre böyle. Akrabama sorsam New Vegas taşayacak evi o kadar sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…