The Witcher 3 vs. Watch Dogs 2

inventorman

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Bunlardan hangisini almalıyım? Artılarıyla eksileriyle beni aydınlatırsanız sevinirim.

The Witcher 3 (165.80 try)
Watch Dogs 2 (6 USD =210.42 try)
Watch Dogs 2 Deluxe Edition (7.19 USD=252.1533 try)
Watch Dogs 2 Gold Edition (9.59 USD=336.3213 try)

Witcher 3 biraz eski bir oyun olsa da Mekanikleri hala günümüz oyunlarından iyi.

Witcher 3 biraz eski bir oyun olsa da Mekanikleri hala günümüz oyunlarından iyi.
Witcher 3'ün mekanikleri iyi değil. Yani oyunun en kötü yanı mekanikleri. Bu oyunun mekaniklerine iyi demek için gerçekten abartmıyorum 2005 oyunu falan oynamak gerekiyor diyeceğim sonra aklıma MGS Snake Eater geliyor o bile değil yani. Bu oyunun en büyük artısı hikayesi ve hikayeyi sunuş şekli, kesinlikle çok iyi. Mekanikleri berbat. Karakteri kontrol etmek, atı kontrol etmek gerçekten bir saniye ne oluyor şu an burada diyorsunuz.

Watch Dogs 2 ile Witcher 3 karşılaştırmak elma ve armut meselesine dönüyor. Ne istediğinize bağlı kesinlikle. Ben Watch Dogs 2 oynarken çok keyif almıştım ama dediğim gibi nasıl bir oyun istediğinize bağlı olarak değişiyor. Soluksuz bir hikaye istiyorum diyorsanız kesinlikle Witcher 3 ama ben kafa dağıtmalık iki üç girip birkaç görev yaparım biraz açık dünyada gezerim diyorsanız Watch Dogs 2. Fakat benim de önerim Witcher 3 olurdu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı