The Witcher 3: Wild Hunt 3 dolara alınır mı?

fbaran

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Mac mini m2 512 gb 16 gb ram, steelseries prime mouse, viewsonic vx2728j monitör, airpods 2. nesil, samsung A34 telefon
Meslek
Öğrenci
Hayatımda Valve oyunları dışında çok fazla hikayeli oyun oynamadım. Hikayeli oyunları sevmediğim için değil benim bütçemin çok üstünde oldukları için oynamıyorum. Witcher 3 bu oyunların en iyilerinden biri olarak biliyorum. Sizce bu oyun alınır mı?

Hayatımda Valve oyunları dışında çok fazla hikayeli oyun oynamadım. Hikayeli oyunları sevmediğim için değil benim bütçemin çok üstünde oldukları için oynamıyorum. Witcher 3 bu oyunların en iyilerinden biri olarak biliyorum. Sizce bu oyun alınır mı?
Alınır, baya iyi oyun.

Ben aldım beni sarmadı zorladım ama yine de olmadı. Kaliteli bir oyun fakat herkese hitap etmiyor. Kingdome come biraz daha geniş bir kitleye sahip o da güzel bir oyun bu tarzda zaten 2.si çıkacak yakında, Xbox'da 61 TL sanırım değerlendirebilirsin.

Ben aldım beni sarmadı zorladım ama yine de olmadı. Kaliteli bir oyun fakat herkese hitap etmiyor. Kingdome come biraz daha geniş bir kitleye sahip o da güzel bir oyun bu tarzda zaten 2.si çıkacak yakında, Xbox'da 61 TL sanırım değerlendirebilirsin.

O oyun Steam'de satılıyor mu? Xbox'dan alma imkanım yok çünkü.

Witcher 3 açık dünya RPG'lerin zirvelerinden biridir. Kap gitsin, üzülmezsin. Yalnız 2 tane DLC var onları da al. Blood & Wine ve Hearts of Stone.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı