Merhaba RDR2 1 sene once bitirdim ve buyuk bosluga dustum hikayeleri oyunlar sarmamaya basladi gibi The Witcher 3 guzel gibi geldi ve yeni guncelleme almis grafikler daha guzel olmus fakat oyun cok karisik geliyor sizce alınır mı?
Merhaba RDR2 1 sene once bitirdim ve buyuk bosluga dustum hikayeleri oyunlar sarmamaya basladi gibi The Witcher 3 guzel gibi geldi ve yeni guncelleme almis grafikler daha guzel olmus fakat oyun cok karisik geliyor sizce alınır mı?
Hearts of Stone 5 saat civarlık aynı haritada bir hikaye sunarken, Blood and Wine DLC'si yepyeni harita ile 50 saat civarı yeni bir hikaye ile görevler kısmı getiriyor. Yeni bir oyun tadında binevi.
İkiside hikaye olarak çoğu oyundan iyidir bu arada.
Oyun konusunda ise: Oyunu zor ayarlarda oynamıyorsanız tek yapacağınız kılıç sallamak olur, üstüne yan görev ve güçlü eşya kasma derdiniz varsa inanılmaz kolay olur. Sıradan bir aksiyon RPG oyunu, çok komplike kesinlikle değil.
Oyunun "Simya" kısmı karışıktır ama zorluğunuz düşük ise hiç muhatap olmazsınız.
Oyunu 2 kez tüm DLC'lerle beraber bitirdim tüm yan görevlerde olmak üzere 3. kez de oynarım büyük ihtimal en sevdigim oyundur atmosferi hikayesi her şeyi mükemmel biraz karışık gelebilir ama öğrenmek zor degil herkes sevmiyor ama denemeni tavsiye ederim.
Hocam benim tarzım değil fakat iyi oyundur orası ayrıda oyun şuan indirimde değil. Steam'de 30 dolar Epic'te 800 küsür lira. En azından Steam'de 6 dolara düşüyor. Bütçenizi bilmem ama indirim beklemenizi tavsiye ederim. 500 lira üstü verilmez bence. Oda oyunun kalitesinden değil şuan ki fiyatların pahalılığından.
Ama DLC ile birlikte 100 saatten fazla gömersiniz eğer türü severseniz.