mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #21 @nekope daha sonra complate Edition daha fazla düşer mi?
nekope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 20 14 Eylül 2025 #22 mifdal dedi: @nekope daha sonra complate Edition daha fazla düşer mi? Genişletmek için tıkla... %80 indirim almış bundan aşağısı bedava falan olmalı. Bence fiyatı gayet süper. Şu anki oyun piyasasında bedava.
mifdal dedi: @nekope daha sonra complate Edition daha fazla düşer mi? Genişletmek için tıkla... %80 indirim almış bundan aşağısı bedava falan olmalı. Bence fiyatı gayet süper. Şu anki oyun piyasasında bedava.
mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #23 @nekope yanında sottr almayı düşünüyorum indirimden alayım mi? @nekope ya da steam key sitelerinden disco elysium mu alayım?
@nekope yanında sottr almayı düşünüyorum indirimden alayım mi? @nekope ya da steam key sitelerinden disco elysium mu alayım?
nekope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 20 14 Eylül 2025 #24 mifdal dedi: @nekope yanında SotTR almayı düşünüyorum indirimden alayım mi? Genişletmek için tıkla... Kısaltmayı anlamadım ama Shadow of the Tomb Raider demek istiyorsanız o da bedava, alınır yani. Kısaltmayı Google yazınca çıktı
mifdal dedi: @nekope yanında SotTR almayı düşünüyorum indirimden alayım mi? Genişletmek için tıkla... Kısaltmayı anlamadım ama Shadow of the Tomb Raider demek istiyorsanız o da bedava, alınır yani. Kısaltmayı Google yazınca çıktı
mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #25 @nekope yanına bir de key sitelerinden fisco wlysium almak mantıklı mı?