The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition Steam'den de alınır mı?

Raiki

Decapat
Daha fazla  
Benim Epic Games hesabımda The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition zaten var. Ama Steam'de da indirimde ve Steam'de ilk iki oyunu da var. Sizce Steam'e da alınır mı? Ve sormak istediğim bir konu daha var eğer Steam'den alırsam oyunu yüklediğimde DLC'lerle beraber mi yüklenecek yani DLC'lerden hangisini oynayacağıma oyunun içinde mi bakacağım yoksa ayrı bir oyunmuş gibi DLC'leri de mi indirmem gerek?

DLC'ler ile birlikte yüklenir. Alınır mı kısmı sana kalmış.

DLC'ler ile birlikte yüklenir. Alınır mı? Kısmı sana kalmış.

Peki ben DLC'leri oyunun içinde mi seçeceğim? Mesela DLC'siz oynayacaksam seçeceğim bir DLC ile oynamak istediğimde istediğim DLC'yi mi seçeceğim?

Peki ben DLC'leri oyunun içinde mi seçeceğim? Mesela DLC'siz oynayacaksam seçeceğim bir DLC ile oynamak istediğimde istediğim DLC'yi mi seçeceğim?
İster hikaye modundan ayrı olarak ana menüden seçerek, istersen de hikaye modunda DLC'nin görevini alarak oynayabilirsin.

Alınır her türlü. Bu fiyata halen ucuz bir oyun. DLC ise şöyle sen her zaman ki gibi hikayeye başlıyorsun. Oyunun ortalarına doğru görevler yerinde 2 DLC'nin de görevleri gözüküyor. Gidersen DLC başlar gitmezsen normal devam. Yani istediğin zaman DLC görevlerini yapıp ana hikayeye dönebilirsin.

Önerim ise; Ana hikayeyi bitir -> HoS -> BaW olarak bitir her şeyi.

Zaten var olan bir oyunu tekrar satın almanıza gerek yok bence, Epic Games üzerinden oynayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…