IMATTACKHELICOPTER Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Oyuna Epic Games'ten bakıyorum 75 lira, Steam'de bakıyorum 400 lira diyor. Nedeni ne? Epic'ten alsam sıkıntı vs. çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
Oyuna Epic Games'ten bakıyorum 75 lira, Steam'de bakıyorum 400 lira diyor. Nedeni ne? Epic'ten alsam sıkıntı vs. çıkar mı?
I irishman Picopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #2 Sebebini bilmiyorumda epic ten bedava oyun alacağıma steame parasını veririm allahın belası iğrenç değişik bir şey epic hiç sevmiyorum.
Sebebini bilmiyorumda epic ten bedava oyun alacağıma steame parasını veririm allahın belası iğrenç değişik bir şey epic hiç sevmiyorum.
KaanPasha Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2023 #3 Hocam steam kur politikasını değiştirdiği için zam geldi oyunlara. Bundan dolayıdır.
erkantechno Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 443 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #4 irishman dedi: Sebebini bilmiyorumda epic ten bedava oyun alacağıma steame parasını veririm allahın belası iğrenç değişik bir şey epic hiç sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sebep ne hocam ?
irishman dedi: Sebebini bilmiyorumda epic ten bedava oyun alacağıma steame parasını veririm allahın belası iğrenç değişik bir şey epic hiç sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sebep ne hocam ?
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 933 Çözümler 6 22 Haziran 2023 #5 IMATTACKHELICOPTER dedi: Oyuna Epic Games'ten bakıyorum 75 lira, Steam'de bakıyorum 400 lira diyor. Nedeni ne? Epic'ten alsam sıkıntı vs. çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Epic Games dolar kurunu düşük tutuyor. erkantechno dedi: Sebep ne hocam? Genişletmek için tıkla... Epic Games Launcher yüzündendir diye tahmin ediyorum.
IMATTACKHELICOPTER dedi: Oyuna Epic Games'ten bakıyorum 75 lira, Steam'de bakıyorum 400 lira diyor. Nedeni ne? Epic'ten alsam sıkıntı vs. çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Epic Games dolar kurunu düşük tutuyor. erkantechno dedi: Sebep ne hocam? Genişletmek için tıkla... Epic Games Launcher yüzündendir diye tahmin ediyorum.
Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 22 Haziran 2023 #6 IMATTACKHELICOPTER dedi: Oyuna Epic Games'ten bakıyorum 75 lira, Steam'de bakıyorum 400 lira diyor. Nedeni ne? Epic'ten alsam sıkıntı vs. çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Steam indirimleri yaklaşıyor. Biraz daha bekleyebilirsiniz. Epic indirimler ile 25 TL gibi vermişti. Onu kaçırmışsınız.
IMATTACKHELICOPTER dedi: Oyuna Epic Games'ten bakıyorum 75 lira, Steam'de bakıyorum 400 lira diyor. Nedeni ne? Epic'ten alsam sıkıntı vs. çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Steam indirimleri yaklaşıyor. Biraz daha bekleyebilirsiniz. Epic indirimler ile 25 TL gibi vermişti. Onu kaçırmışsınız.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 22 Haziran 2023 #7 Valve önerilen fiyatı 425 lira olduğu için muhtemelen. Firmalar istedikleri fiyatı koyabiliyorlar. Platformlar sadece öneride bulunuyor. Oyunun GOG'da olduğunu ve GOG'daki oyunlarda DRM olmadığını belirtip konudan uzaklaşayım.
Valve önerilen fiyatı 425 lira olduğu için muhtemelen. Firmalar istedikleri fiyatı koyabiliyorlar. Platformlar sadece öneride bulunuyor. Oyunun GOG'da olduğunu ve GOG'daki oyunlarda DRM olmadığını belirtip konudan uzaklaşayım.
IMATTACKHELICOPTER Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #8 Wrexyz dedi: Steam indirimleri yaklaşıyor. Biraz daha bekleyebilirsiniz. Epic indirimler ile 25 TL gibi vermişti. Onu kaçırmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam internetim yoktu 2 saatle kaçırdım alacaktım yoksa. irishman dedi: Sebebini bilmiyorumda epic ten bedava oyun alacağıma steame parasını veririm allahın belası iğrenç değişik bir şey epic hiç sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ara yüz yüzünden mi yoksa başka bir sebeple mi söylüyorsunuz hocam? Mantıklı hocam teşekkürler. KaanPasha dedi: Hocam steam kur politikasını değiştirdiği için zam geldi oyunlara. Bundan dolayıdı Genişletmek için tıkla...
Wrexyz dedi: Steam indirimleri yaklaşıyor. Biraz daha bekleyebilirsiniz. Epic indirimler ile 25 TL gibi vermişti. Onu kaçırmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam internetim yoktu 2 saatle kaçırdım alacaktım yoksa. irishman dedi: Sebebini bilmiyorumda epic ten bedava oyun alacağıma steame parasını veririm allahın belası iğrenç değişik bir şey epic hiç sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ara yüz yüzünden mi yoksa başka bir sebeple mi söylüyorsunuz hocam? Mantıklı hocam teşekkürler. KaanPasha dedi: Hocam steam kur politikasını değiştirdiği için zam geldi oyunlara. Bundan dolayıdı Genişletmek için tıkla...
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #9 Oyunu Complete Edition 22 TL'ye almıştım daha 10 gün önce Epic'ten. Platform işini boşver hangisi daha ucuzsa oradan al gitsin.
Oyunu Complete Edition 22 TL'ye almıştım daha 10 gün önce Epic'ten. Platform işini boşver hangisi daha ucuzsa oradan al gitsin.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.325 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 22 Haziran 2023 #10 Sleipnir dedi: Oyunu Complete Edition 22 TL'ye almıştım daha 10 gün önce Epic'ten. Platform işini boşver hangisi daha ucuzsa oradan al gitsin. Genişletmek için tıkla... 15'e almıştım Steam'den.
Sleipnir dedi: Oyunu Complete Edition 22 TL'ye almıştım daha 10 gün önce Epic'ten. Platform işini boşver hangisi daha ucuzsa oradan al gitsin. Genişletmek için tıkla... 15'e almıştım Steam'den.