Çözüldü The Witcher 3 Wild Hunt DLC'ler pasif olma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mu1453

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Herkese merhaba, The Witcher 3 Wild Hunt'ın Game of the year edition'unu aldım fakat önceki oyunu bitirmiştim ama yeni oyun diye tıklayınca yeni oyun +, Blood wine, Heart of Stone hepsi pasif durumda ne yapabilirim?
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Çözüm

Sanırım abi dediğin gibi bug var, dediğini yapacağım

Maalesef abi değişen hiçbir şey olmadı.

Abi sanırım 1.31(A) versiyonunda bir hata var bir önceki 1.31'e geri yüklediğimde açılıyor fakat İngilizce olarak

Abi oyunu The Witcher 3 wild hunt GOTY ile sıfırdan başladım yine aynı DLC'ler açılmıyor yeni oyun + çalışmıyor.

DLC'ler yüklü Options'a girebiliyorum ama 4 seçenek veriyor taze başlangıç, sadece Blood and Wine, sadece Hearts of Stone, yeni oyun +, ama sadece en üstteki seçenek taze başlangıç aktif aklıma gelen her yolu denedim tabii DLC'ler yüklü olduğunu düşünerek bir de son versiyon olan 1.31(A) için DLC'leri kendim kursam nasıl olur? Tabi güncel versiyondaki kurulum linkleri ile ben aradım bulamadım.

Merhaba herkese, çözümü buldum ilk önce tüm DVD'leri PC'ye kopyaladım kurulum yaptım, elimdeki güncel dosya ile eşitleme yaptım düzeldi.
Eski Save dosyalarını yedekleyip Belgelerim altında Witcher 3 klasörü içinde Save yerine taşımayı denediniz mi? Kutuluyu denemedim, Gog'dan ve Steam'den oynadım şu an sebebi anlamaya çalışıyorum bu yüzden.

O şekilde denedim abi görüyor, ama yeni oyun + pasif durumda.

Steam'de olduğunda yedekleyip kaldırıp bir daha kurmak ya da DLC'lerin işaretlerini kaldırıp, yeniden başlatıp, DLC'leri tekrar çekmek işe yarıyor.

Ana menüde Options'a filan girebiliyor musun? Alakasız durabilir ama ufak bir bug var, onu da ne olur ne olmaz diye yazayım. Oyunda DLC'ler griyken Alt+Tab yapıp Windows Firewall'a takılıp takılmadığını bir kontrol et.

Abi sanırım 1.31(A) versiyonunda bir hata var bir önceki 1.31'e geri yüklediğimde açılıyor fakat İngilizce olarak

Abi oyunu The Witcher 3 wild hunt GOTY ile sıfırdan başladım yine aynı DLC'ler açılmıyor yeni oyun + çalışmıyor.

DLC'ler yüklü Options'a girebiliyorum ama 4 seçenek veriyor taze başlangıç, sadece Blood and Wine, sadece Hearts of Stone, yeni oyun +, ama sadece en üstteki seçenek taze başlangıç aktif aklıma gelen her yolu denedim tabii DLC'ler yüklü olduğunu düşünerek bir de son versiyon olan 1.31(A) için DLC'leri kendim kursam nasıl olur? Tabi güncel versiyondaki kurulum linkleri ile ben aradım bulamadım.

Merhaba herkese, çözümü buldum ilk önce tüm DVD'leri PC'ye kopyaladım kurulum yaptım, elimdeki güncel dosya ile eşitleme yaptım düzeldi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…