Agelsof Centipat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Oyunu açılıyor yeni oyuna bastıktan sonra oyunun sinematik yeri geliyor bittikten sonra oyun crash veriyor.
Oyunu açılıyor yeni oyuna bastıktan sonra oyunun sinematik yeri geliyor bittikten sonra oyun crash veriyor.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #11 Agelsof dedi: MSI R7 370 2gb 256bit Genişletmek için tıkla... Epic'te beta seçme yeri varsa eski sürümü (1.32'yi) seçin. Artı 0 Eksi
Agelsof dedi: MSI R7 370 2gb 256bit Genişletmek için tıkla... Epic'te beta seçme yeri varsa eski sürümü (1.32'yi) seçin.
TT Learch Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 149 Çözümler 4 17 Nisan 2023 #12 Yeni nesil versiyonu değil de önceki versiyonu indirme şansınız var mı acaba Epic'te oluyor mu bilmiyorum ama Steam'de yapabiliyorduk. Artı 0 Eksi
Yeni nesil versiyonu değil de önceki versiyonu indirme şansınız var mı acaba Epic'te oluyor mu bilmiyorum ama Steam'de yapabiliyorduk.
stormhawks47 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 886 Makaleler 1 Çözümler 6 17 Nisan 2023 #13 "Next gen" güncellemesinden kaynaklı bu hataları alan kişi çokmuş. Önceki sürümü ve dx11 seçmeye çalışın . RT gibi ayarlarında kapalı olduğuna emin olun . Artı 0 Eksi
"Next gen" güncellemesinden kaynaklı bu hataları alan kişi çokmuş. Önceki sürümü ve dx11 seçmeye çalışın . RT gibi ayarlarında kapalı olduğuna emin olun .
KS KS Agelsof Centipat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #14 TT Learch dedi: Yeni nesil versiyonu değil de önceki versiyonu indirme şansınız var mı acaba Epic'te oluyor mu bilmiyorum ama Steam'de yapabiliyorduk. Genişletmek için tıkla... yok herhalde gözükmüyor şuan witcher 3 wild hunt complete edition halinde Son düzenleme: 17 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
TT Learch dedi: Yeni nesil versiyonu değil de önceki versiyonu indirme şansınız var mı acaba Epic'te oluyor mu bilmiyorum ama Steam'de yapabiliyorduk. Genişletmek için tıkla... yok herhalde gözükmüyor şuan witcher 3 wild hunt complete edition halinde