Emirhandino Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 187 Çözümler 1 16 Temmuz 2022 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi Witcher 3'e grafik modu yüklemek istiyorum önerileriniz nelerdir? PC özellikleri: Ekran kartı: 2070 Gaming Z İşlemci: Ryzen 5 3600. RAM: 16 GB 3200 MHz.
Başlıkta da belirttiğim gibi Witcher 3'e grafik modu yüklemek istiyorum önerileriniz nelerdir? PC özellikleri: Ekran kartı: 2070 Gaming Z İşlemci: Ryzen 5 3600. RAM: 16 GB 3200 MHz.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 16 Temmuz 2022 #2 Ben hala resmi RTX desteğini bekliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Emirhandino Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 187 Çözümler 1 16 Temmuz 2022 #3 R.B.D dedi: Ben hala resmi RTX desteğini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bizde bekliyoruz hocam ama çıkmayacak gibi ben de artık oynayayım dedim oyunu. Artı 0 Eksi
R.B.D dedi: Ben hala resmi RTX desteğini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bizde bekliyoruz hocam ama çıkmayacak gibi ben de artık oynayayım dedim oyunu.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 17 Temmuz 2022 #4 Emirhandino dedi: Bizde bekliyoruz hocam ama çıkmayacak gibi ben de artık oynayayım dedim oyunu. Genişletmek için tıkla... Ben de ikinci defa oynarken yarıda bıraktım hocam haberi duyurulunca... 2 sene oldu sanırım. Oyunu da unuttum. Gelse de en baştan başlamak için motivasyonum yok. Youtubeda arama yaparsanız belki mod bulabilirsiniz. Açıklama kısmında genelde indirme linki bırakıyorlar. Artı 0 Eksi
Emirhandino dedi: Bizde bekliyoruz hocam ama çıkmayacak gibi ben de artık oynayayım dedim oyunu. Genişletmek için tıkla... Ben de ikinci defa oynarken yarıda bıraktım hocam haberi duyurulunca... 2 sene oldu sanırım. Oyunu da unuttum. Gelse de en baştan başlamak için motivasyonum yok. Youtubeda arama yaparsanız belki mod bulabilirsiniz. Açıklama kısmında genelde indirme linki bırakıyorlar.