The Witcher 3: Wild Hunt inceleme

Oyuna 4 kere başlayıp 4'ünde de 5. veya 6. saatte kapattım arkadaşlar. Yok oyun güzel hoş ama beni o kadar itiyor ki... Çok çabaladım arkadaşlar olmuyor yapabileceğim bir şey yok. Hani bazen olur da bazı oyunları oynamak istersiniz de oynayamazsınız ya Witcher 3 benim için öyle. Buluşamıyoruz kendisiyle.

Ya ben şöyle alıştırdım kendimi tam değil hala ama, temel amacımız Ciri diye bir genç kızı bulmak. İlk başta her şeyi space ile atladım sonra altyazıları Türkçe yaptım, yarısını dinliyorum, yarısını atlıyorum, ara sıra da kalkıyorum masadan. Sevdim sevmedim tarzı.

Hocam ben de 2 hafta önce sahip oldum ama asla ilkokulda sabah kalkıp eski laptopta Sims 3 oynama hevesini veremez.

Ne yazık ki hocam çok doğru PC'nin başına geçmeye üşeneceğimi hiç ummazdım. Aslında güzel bir arkadaş çevresi ile çok iyi oyunlar oynanabilir ama o da yok.

Alakasız ama 8/10 doğru değil mi ya da 7/10. incelemen ise güzel olmuş.
Yani 10/8 ya da 10/7 yanlış.
Sanırım öyle, ancak "10 üzerinden 8" gibi bir şey düşündüğüm için öyle yapmıştım. Zaten anladığınız için sıkıntı yok.
DLC'leri henüz oynamadın mı?
Oynamadım ama satın aldım, oynamayı bekliyor. Oyunu her şeyiyle 130 saatte bitirmiştim, kalan 12 saat ise yeni bir oyun. Doğrusu 2 saat demek daha doğru olur çünkü bir hata yüzünden 10 saat oynadığım oyun kaydını silmiştim yeni oyunumda DLC'leri de oynayacağım.

Hadi hızlıca Hearts of Stone'a .

Bence güzel bir oyun ama oyunun ilk 8 saatinde fazla bir şey anlamadım ve kanser oldum, amacımız için aşırı uğraşacağız gibi duruyor.
İlk iki oyunu oynamadıysan gayet normal, ben ilk iki oyunu oynadığım için hikayeyi anlamakta zorluk çekmedim. Ama ikinci kez oynayışımda kaçırdığım detayların olduğunu fark ettim.
Hadi hızlıca Hearts of Stone'a .
Hızlıca demek pek doğru olmaz NG+ yapıp başlatmıştım yeni oyun kaydını, şu an 37-38 level civarıyım ve ilk Hearts of Stone görevi 66 level istiyor
Blood and Wine DLC'sini öneririm.
Hearts of Stone'yi ve Blood and Wine'ı indirimdeyken aldım, ballandıra ballandıra oynayacağım onları. Kolay kolay salmam bu oyunu.
Kızı ama öz kızı değil, zaten witcher'lar mutasyonlar sebebi kısırdır.
Sevenlerin çok beğendiği, alışamayanların uzak durduğu bir oyun. Herkesin zevkine uymuyor demek ki.
Konuşmalar uzun, ancak sıkıcı değil benim için. Karakterlerin ses tonları ve mimikleri konuşmayı başarılı bir şekilde sıkıcı yapmıyor.

Son düzenleme:

Yani oyuna tıklayasım gelmiyor dediğim gibi buluşamıyorum oyunla yapacak bir şey yok. Çok istedim olmadı .

Sevenlerin çok beğendiği, alışamayanların uzak durduğu bir oyun. Herkesin zevkine uymuyor demek ki.

Öyle evet bağlanamıyorum oyuna, giremiyorum oyunun içine. İlginç .

Yani oyuna tıklayasım gelmiyor dediğim gibi buluşamıyorum oyunla yapacak bir şey yok. Çok istedim olmadı .

Öyle evet bağlanamıyorum oyuna, giremiyorum oyunun içine. İlginç .

Evreninin acımasızlığından kaynaklanıyor olabilir. Fantastik evrenler arasında Witcher gerçekten en karanlık ve en tehlikeli olanlardan.Bir köylü olmak için seçilecek en kötü evren.

Son düzenleme:
Aksiyonu çeşitlendirmek senin elinde mesela geyulalara karşı yrden atman zorunlu ama benim dediğim bu değil.
Ben oyunu 1000+ saat oynamış biri olarak söylüyorum yeni fark ettiğim özellikler var.
Mesela axii nin igni nin ve yrden in 2. formunu kullanmak tek başına tehlikeli ama ilk başta quen basıp, sonra başka yetenek basmak mesela.
Böyle bir sürü şey var aksiyonda.
Bide SPOILER lı kısımda başlıyor demiştin.
Bence başlarıda eğlenceli.
Ciri'nin izinden giderken Ciri ile oynamak bence dahice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…