Sürprizbozan The Witcher 3: Wild Hunt kötü yolla bitirildiği için oyuna tekrar başlamak mantıklı mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ekk4

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben dün TW3 oyununun hikayesini bitirdim. Fakat kötü sonla bitirdim. Kötü sonda Ciri ölüyor ama iyi sonda Ciri imparatoriçe veya Witcher oluyor. Ben kötü sonla bitirdiğim için oyun içimde kaldı bir o kadar da üzdü 70 saatlik maceranın ardından kötü son olması iyi olmadı. Sence bu oyuna tekrar başlamak mantıklı mı? İyi sonla bitirmem için?

Hocam bu sizin iradenize bağlı, canınız çekiyorsa oynayın gitsin.

İyi ve kötü son olduğunu bilmeden oynayıp ilk oynayışımda kötü sonla bitirdim. Çok üzülmüştüm günlerdir witcher 3 evreninde gibi hissediyordum zaten 2 gün sonra sıfırdan başladım yalan söylemiyim aynı zevki aldım denebilir. Bir iki yan görevde yaptım.

2 sene önce oynayıp bitirmiştim. Geçen aylarda tekrar bitirdim fakat tamamen death march zorluğunda yaptım bunu. Bence death march yap zorluğu ve bol bol iksir, yağ vs kullanarak, yeni buildler deneyerek oyna. Ne yalan söyleyeyim bu şekilde oynadığımda inanılmaz fazla zevk almıştım. Ayrıca bittikten sonra DLC'lere de bak.

Gerek yok bence, sırf bitirmiş olmak için ve de içinizde kalmasın diye ikinciye oynamaya. İyi son nasıl yapılıyor internetten bakıp şimdilik salın, ileride bi' ara heves ettiğinizde tekrar oynarsınız.

Ne kadar iyi bi' oyun olsa da Witcher 3'te takılı kalmanıza veya hangi son olursa olsun, bitirdikten sonra tekrardan başlamanıza değmez bana kalırsa. Yeniden oynarken değişen pek bi' şey olmayacak nasılsa, oyun yine aynı oyun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…