Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #1 The Witcher 3: Wild Hunt'ın offical sitesinden aldığım habere göre The Witcher 3: Wild Hunt'ın Next-Gen Update'inin bölgelere göre çıkış saati belli oldu! Türkiye'ye ne zaman geliyor bilmiyorum. İşte harita:
The Witcher 3: Wild Hunt'ın offical sitesinden aldığım habere göre The Witcher 3: Wild Hunt'ın Next-Gen Update'inin bölgelere göre çıkış saati belli oldu! Türkiye'ye ne zaman geliyor bilmiyorum. İşte harita:
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #2 En geç 1 gün sonra gelir benim konsola umarım.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #3 Ben GFN ile oynayacağım büyük ihtimal TR'den erken oynarım.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #4 Sabah saatlerinde çıkış yapar herhalde, 7-8 gibi.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #5 T21 dedi: Sabah saatlerinde çıkış yapar herhalde, 7-8 gibi. Genişletmek için tıkla... Varşova İstanbul saatine baktım. Eğer doğruysa bizde gece 3 gibi çıkacak.
T21 dedi: Sabah saatlerinde çıkış yapar herhalde, 7-8 gibi. Genişletmek için tıkla... Varşova İstanbul saatine baktım. Eğer doğruysa bizde gece 3 gibi çıkacak.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #6 Aeronight dedi: Varşova İstanbul saatine baktım. Eğer doğruysa bizde gece 3 gibi çıkacak. Genişletmek için tıkla... Ya Dubai ya da İngiltere saatine göre çıkar belki, genelde o saatleri değerlendiriyorlar.
Aeronight dedi: Varşova İstanbul saatine baktım. Eğer doğruysa bizde gece 3 gibi çıkacak. Genişletmek için tıkla... Ya Dubai ya da İngiltere saatine göre çıkar belki, genelde o saatleri değerlendiriyorlar.
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.399 Makaleler 20 Çözümler 13 13 Aralık 2022 #7 Yarın gündüz çıkmış olur. 5 defa bitirdim bu oyunu ve Next-Gen ile tekrar başlayacağım. Sabırsızlanıyorum dünyanın en iyi oyununu tekrar oynamaya
Yarın gündüz çıkmış olur. 5 defa bitirdim bu oyunu ve Next-Gen ile tekrar başlayacağım. Sabırsızlanıyorum dünyanın en iyi oyununu tekrar oynamaya
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #8 Bu arada çoğu mod oyuna yedirilmiş ve optimize edilmiş. Bu yüzden rehberimi düzenleyeceğim yakın zamanda. Yeni konu için sürem olduğu için ve bekletmek istemediğim için buraya yazıyorum dostlarım. The Witcher 3: Wild Hunt Next-Gen Update yama notları yayınlandı!The Witcher 3: Wild Hunt Next-Gen Update yama notları yayınlandı. Yama notlarını özet geçecek olursam (teaserda bahsedilmeyenler) The Witcher 3 HD Reworked Project modu oyuna eklendi. HD Monsters Reworked modu oyuna eklendi. Immersive Real-time Cutscenes modu oyuna eklendi. Nitpicker's Patch oyuna eklendi. World Map Fixes modu oyuna eklendi. Gri gökyüzü denen yeni bir hava tipi eklendi. FSR 2.1 eklendi. Ara sahneler sırasında oyunu duraklatma seçeneği eklendi. RTX'ten ayrı olarak PC'ye özel ULTRA+ isimli bir grafik seçeneği eklendi. DLSS 3 eklendi. Bazı görev hataları giderildi. Detayları bağlantıda bulabilirsiniz. Next-gen update list of changes Check out what the upcoming update will bring to The Witcher 3: Wild Hunt! www.thewitcher.com Son düzenleme: 13 Aralık 2022
Bu arada çoğu mod oyuna yedirilmiş ve optimize edilmiş. Bu yüzden rehberimi düzenleyeceğim yakın zamanda. Yeni konu için sürem olduğu için ve bekletmek istemediğim için buraya yazıyorum dostlarım. The Witcher 3: Wild Hunt Next-Gen Update yama notları yayınlandı!The Witcher 3: Wild Hunt Next-Gen Update yama notları yayınlandı. Yama notlarını özet geçecek olursam (teaserda bahsedilmeyenler) The Witcher 3 HD Reworked Project modu oyuna eklendi. HD Monsters Reworked modu oyuna eklendi. Immersive Real-time Cutscenes modu oyuna eklendi. Nitpicker's Patch oyuna eklendi. World Map Fixes modu oyuna eklendi. Gri gökyüzü denen yeni bir hava tipi eklendi. FSR 2.1 eklendi. Ara sahneler sırasında oyunu duraklatma seçeneği eklendi. RTX'ten ayrı olarak PC'ye özel ULTRA+ isimli bir grafik seçeneği eklendi. DLSS 3 eklendi. Bazı görev hataları giderildi. Detayları bağlantıda bulabilirsiniz. Next-gen update list of changes Check out what the upcoming update will bring to The Witcher 3: Wild Hunt! www.thewitcher.com
EmreAy07 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 15 Çözümler 1 14 Aralık 2022 #9 güncelleme yayınlandı mı ? steam de yayınlandı gözüküyor ama indirmiyor
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #10 EmreAy07 dedi: güncelleme yayınlandı mı ? steam de yayınlandı gözüküyor ama indirmiyor Genişletmek için tıkla... Yayınlandı.
EmreAy07 dedi: güncelleme yayınlandı mı ? steam de yayınlandı gözüküyor ama indirmiyor Genişletmek için tıkla... Yayınlandı.