SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 18 Temmuz 2023 #11 Kitapları okumuş, ilk oyunu oynamış birisinin Triss'i seçme ihtimali yok.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 18 Temmuz 2023 #12 SHYAH dedi: Kitapları okumuş, ilk oyunu oynamış birisinin Triss'i seçme ihtimali yok. Genişletmek için tıkla... Doğru, hain olanın aramızda yeri yok.
SHYAH dedi: Kitapları okumuş, ilk oyunu oynamış birisinin Triss'i seçme ihtimali yok. Genişletmek için tıkla... Doğru, hain olanın aramızda yeri yok.
Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #13 Sizi 2. oyun göl sahnesine davet ediyorum.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 19 Temmuz 2023 #14 Them M dedi: Sizi 2. oyun göl sahnesine davet ediyorum. Genişletmek için tıkla... Geralt işini bilir ama aşk başkadır. İkisi arasında Yennefer. Skalayı genişletirsek Shani.
Them M dedi: Sizi 2. oyun göl sahnesine davet ediyorum. Genişletmek için tıkla... Geralt işini bilir ama aşk başkadır. İkisi arasında Yennefer. Skalayı genişletirsek Shani.
Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #15 SALOOWEN dedi: Geralt işini bilir ama aşk başkadır. İkisi arasında Yennefer. Skalayı genişletirsek SHA'ni. Genişletmek için tıkla... Hocam size yen çok soğuk gelmiyor mu?
SALOOWEN dedi: Geralt işini bilir ama aşk başkadır. İkisi arasında Yennefer. Skalayı genişletirsek SHA'ni. Genişletmek için tıkla... Hocam size yen çok soğuk gelmiyor mu?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 19 Temmuz 2023 #16 Them M dedi: Hocam size yen çok soğuk gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Taş gibi hatun. Sahirelerde genel olarak bir o**** öhöm vardır. Ama dediğim gibi Shani ayrı...
Them M dedi: Hocam size yen çok soğuk gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Taş gibi hatun. Sahirelerde genel olarak bir o**** öhöm vardır. Ama dediğim gibi Shani ayrı...
Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #17 SALOOWEN dedi: Taş gibi hatun. Sahirelerde genel olarak bir o**** öhöm vardır. Ama dediğim gibi SHA'ni ayrı... Genişletmek için tıkla... Hocam ben oyunu bitirir bitirmez zaten Yen'i alacağım.
SALOOWEN dedi: Taş gibi hatun. Sahirelerde genel olarak bir o**** öhöm vardır. Ama dediğim gibi SHA'ni ayrı... Genişletmek için tıkla... Hocam ben oyunu bitirir bitirmez zaten Yen'i alacağım.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 19 Temmuz 2023 #18 Them M dedi: Hocam ben oyunu bitirir bitirmez zaten Yen'i alacağım. Genişletmek için tıkla... HoS DLC’sini oynamadan geçmeyin.
Them M dedi: Hocam ben oyunu bitirir bitirmez zaten Yen'i alacağım. Genişletmek için tıkla... HoS DLC’sini oynamadan geçmeyin.
Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #19 SALOOWEN dedi: Hos DLC'sini oynamadan geçmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam DLC'ler ile baladım oyuna ikisini birden yapıyorum anlıcağın.
SALOOWEN dedi: Hos DLC'sini oynamadan geçmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam DLC'ler ile baladım oyuna ikisini birden yapıyorum anlıcağın.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 19 Temmuz 2023 #20 Them M dedi: Hocam size yen çok soğuk gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kitaplarda da öyle tasvir edilir ama blood and wine ın son sahnesinde gördük ki çiçek gibi hatun.
Them M dedi: Hocam size yen çok soğuk gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kitaplarda da öyle tasvir edilir ama blood and wine ın son sahnesinde gördük ki çiçek gibi hatun.