Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #41 361370 dedi: Dost Kayaoğlu mu? Triss sadece güçlerini kontrollü kullanabilmesi için tılsım verdi ki oyun mantığı için uygun bir şeydi hikayede yeri yoktu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır ateş yağdırma gibi güçler verdi.
361370 dedi: Dost Kayaoğlu mu? Triss sadece güçlerini kontrollü kullanabilmesi için tılsım verdi ki oyun mantığı için uygun bir şeydi hikayede yeri yoktu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır ateş yağdırma gibi güçler verdi.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 20 Temmuz 2023 #42 Them M dedi: Hayır ateş yağdırma gibi güçler verdi. Genişletmek için tıkla... Ateş yağdıran kişi Triss'di.
Them M dedi: Hayır ateş yağdırma gibi güçler verdi. Genişletmek için tıkla... Ateş yağdıran kişi Triss'di.
Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #43 361370 dedi: Ateş yağdıran kişi Triss'di. Genişletmek için tıkla... Hayır, anlamadın. Scroll Click basınca olduğu yere meteor gibi bir şey düşüyordu.
361370 dedi: Ateş yağdıran kişi Triss'di. Genişletmek için tıkla... Hayır, anlamadın. Scroll Click basınca olduğu yere meteor gibi bir şey düşüyordu.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 20 Temmuz 2023 #44 Them M dedi: Hayır, anlamadın. Scroll Click basınca olduğu yere meteor gibi bir şey düşüyordu. Genişletmek için tıkla... Hiç yapmamıştım ama yine de tılsım sayesinde yapıldığı için bir şey fark etmiyor.
Them M dedi: Hayır, anlamadın. Scroll Click basınca olduğu yere meteor gibi bir şey düşüyordu. Genişletmek için tıkla... Hiç yapmamıştım ama yine de tılsım sayesinde yapıldığı için bir şey fark etmiyor.
Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #45 361370 dedi: Hiç yapmamıştım ama yine de tılsım sayesinde yapıldığı için bir şey fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Tılsım sayesinde değil. Ve haklı çıkacak olursanız bile Triss daha şahbatur.
361370 dedi: Hiç yapmamıştım ama yine de tılsım sayesinde yapıldığı için bir şey fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Tılsım sayesinde değil. Ve haklı çıkacak olursanız bile Triss daha şahbatur.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 20 Temmuz 2023 #46 Them M dedi: Tılsım sayesinde değil. Ve haklı çıkacak olursanız bile Triss daha şahbatur. Genişletmek için tıkla... Evet Triss daha güzel ancak Yennefer daha uygun Geralt icin ve genel olarak haklı.
Them M dedi: Tılsım sayesinde değil. Ve haklı çıkacak olursanız bile Triss daha şahbatur. Genişletmek için tıkla... Evet Triss daha güzel ancak Yennefer daha uygun Geralt icin ve genel olarak haklı.
Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #47 361370 dedi: Evet Triss daha güzel ancak Yennefer daha uygun Geralt icin ve genel olarak haklı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben artık nimet ayırılmaz diyorum.
361370 dedi: Evet Triss daha güzel ancak Yennefer daha uygun Geralt icin ve genel olarak haklı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben artık nimet ayırılmaz diyorum.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 20 Temmuz 2023 #48 Them M dedi: Hayır, anlamadın. Scroll Click basınca olduğu yere meteor gibi bir şey düşüyordu. Genişletmek için tıkla... Unutmadan söyleyeyim Ciri kitaplarda ateş elementinin kontrolünü sonsuza kadar kaybetti yani o ateş topları tılsım sayesindeydi.
Them M dedi: Hayır, anlamadın. Scroll Click basınca olduğu yere meteor gibi bir şey düşüyordu. Genişletmek için tıkla... Unutmadan söyleyeyim Ciri kitaplarda ateş elementinin kontrolünü sonsuza kadar kaybetti yani o ateş topları tılsım sayesindeydi.
Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #49 361370 dedi: Unutmadan söyleyeyim Ciri kitaplarda ateş elementinin kontrolünü sonsuza kadar kaybetti yani o ateş topları tılsım sayesindeydi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben artık nimetler ayrılmaz modundayım.
361370 dedi: Unutmadan söyleyeyim Ciri kitaplarda ateş elementinin kontrolünü sonsuza kadar kaybetti yani o ateş topları tılsım sayesindeydi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben artık nimetler ayrılmaz modundayım.