serhatkrtpe Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 204 22 Ağustos 2020 #1 Merhabalar, Velen’i inceleyip baronun karısı bul görevinde takıldım. Hiçbir etken ve hiçbir ipucu bulamadım. Yardım eder misiniz? Her yeri aradım, taradım. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri 4.png 839,6 KB · Görüntüleme: 158 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2020
Merhabalar, Velen’i inceleyip baronun karısı bul görevinde takıldım. Hiçbir etken ve hiçbir ipucu bulamadım. Yardım eder misiniz? Her yeri aradım, taradım. Ne yapmam lazım?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2020 #2 Diğer ana görevleri yapman gerek devam edebilmen için.
A alparslanb1 Kilopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 64 Çözümler 1 22 Ağustos 2020 #3 Diğer ülkeye seyahat etmen gerekiyor. Hangi tuş olduğunu bilmiyorum ama.
N NeanCartel Megapat Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 203 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #4 Diğer görevlerle tetikleniyordu yanlış hatırlamıyorsam. Kızını falan buluyordun, yan görevlere devam et, ilerler o görev büyük ihtimalle. alparslanb1 dedi: Diğer ülkeye seyahat etmen gerekiyor. Hangi tuş olduğunu bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Tuşla değil, tabelalarla oluyor fast travel. Skellige'ye gemiyle gitmesi gerekiyor hatta, yanlış hatırlamıyorsam.
Diğer görevlerle tetikleniyordu yanlış hatırlamıyorsam. Kızını falan buluyordun, yan görevlere devam et, ilerler o görev büyük ihtimalle. alparslanb1 dedi: Diğer ülkeye seyahat etmen gerekiyor. Hangi tuş olduğunu bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Tuşla değil, tabelalarla oluyor fast travel. Skellige'ye gemiyle gitmesi gerekiyor hatta, yanlış hatırlamıyorsam.
cihankurtulusov Kilopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #5 Seyahatle alakası yok, Velen ana görevlerine devam et gerisi gelir.