Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Mayıs 2021 #1 PC'nin gücünü merak ettim, 60FPS üstüne çıkamıyorum. 61 bile olmuyor. V-Sync var mı, varsa nerede?
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 23 Mayıs 2021 #2 Hocam grafik ayarlarında dikey senkronizasyon var onu kapatın. Artı 0 Eksi Çözüm
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 23 Mayıs 2021 #3 Dikey senkronizasyon olarak belirtilmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 23 Mayıs 2021 #4 60FPS, 30FPS diye ayarladığınız yerde en sağa doğru çekerseniz FPS limiti kalkıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Mayıs 2021 #5 DarkReader dedi: Hocam grafik ayarlarında dikey senkronizasyon var onu açın. Genişletmek için tıkla... Açık, FPS limitinin kalkması için kapamam mı lazım? DarkReader dedi: Hocam grafik ayarlarında dikey senkronizasyon var onu kapatın. Genişletmek için tıkla... Forse dedi: 60FPS, 30FPS diye ayarladığınız yerde en sağa doğru çekerseniz FPS limiti kalkıyor. Genişletmek için tıkla... İkinizin mesajı birleşince çözüme ulaşabiliyorum. Hanginizin mesajını işaretliyeyim? Artı 0 Eksi
DarkReader dedi: Hocam grafik ayarlarında dikey senkronizasyon var onu açın. Genişletmek için tıkla... Açık, FPS limitinin kalkması için kapamam mı lazım? DarkReader dedi: Hocam grafik ayarlarında dikey senkronizasyon var onu kapatın. Genişletmek için tıkla... Forse dedi: 60FPS, 30FPS diye ayarladığınız yerde en sağa doğru çekerseniz FPS limiti kalkıyor. Genişletmek için tıkla... İkinizin mesajı birleşince çözüme ulaşabiliyorum. Hanginizin mesajını işaretliyeyim?
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 23 Mayıs 2021 #6 yaagzrmkc dedi: Açık, FPS limitinin kalkması için kapamam mı lazım? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam yanlış yazdım. Kapatın. Artı 0 Eksi
yaagzrmkc dedi: Açık, FPS limitinin kalkması için kapamam mı lazım? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam yanlış yazdım. Kapatın.
Erdo2525 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #7 yaagzrmkc dedi: Açık, FPS limitinin kalkması için kapamam mı lazım? İkinizin mesajı birleşince çözüme ulaşabiliyorum. Hanginizin mesajını işaretliyeyim? Genişletmek için tıkla... FPS limitinin kalkması için kapatmanız lazım. Evet. Artı 0 Eksi
yaagzrmkc dedi: Açık, FPS limitinin kalkması için kapamam mı lazım? İkinizin mesajı birleşince çözüme ulaşabiliyorum. Hanginizin mesajını işaretliyeyim? Genişletmek için tıkla... FPS limitinin kalkması için kapatmanız lazım. Evet.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 23 Mayıs 2021 #8 yaagzrmkc dedi: İkinizin mesajı birleşince çözüme ulaşabiliyorum. Hanginizin mesajını işaretliyeyim? Genişletmek için tıkla... @DarkReader 'da hiç çözüm yok, ona verin Artı 0 Eksi
yaagzrmkc dedi: İkinizin mesajı birleşince çözüme ulaşabiliyorum. Hanginizin mesajını işaretliyeyim? Genişletmek için tıkla... @DarkReader 'da hiç çözüm yok, ona verin
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 23 Mayıs 2021 #9 yaagzrmkc dedi: Açık, FPS limitinin kalkması için kapamam mı lazım? İkinizin mesajı birleşince çözüme ulaşabiliyorum. Hanginizin mesajını işaretliyeyim? Genişletmek için tıkla... @Forse daha detaylı açıklamış. Artı 0 Eksi
yaagzrmkc dedi: Açık, FPS limitinin kalkması için kapamam mı lazım? İkinizin mesajı birleşince çözüme ulaşabiliyorum. Hanginizin mesajını işaretliyeyim? Genişletmek için tıkla... @Forse daha detaylı açıklamış.