The Witcher 3 yakın dövüş odaklı build önerisi

EsatYildiz_44

Picopat
Daha fazla  
Witcher 3’te 50 saatteyim, 25 seviyeyim, Kedi zırhını kullanıyorum, DLC’ler açık. Nasıl bir build kasmalıyım? Can çok önemli değil, bazen işaretleri kullanmak zevkli oluyor ama çoğunlukla daha çok rakiplere yakın dövüşte yüksek hasar verme odaklı oynuyorum. Nasıl bir build kasabilirim?

Buildden çok dövüş için şu modu indirmeni öneririm:

Witcher 3 dizinine mods adlı yeni bir klasör oluşturup bu indirdiğiniz dosyayı içine atın. Sonra da keyfini çıkarın.

PS5 ten oynuyorum o yüzden mod kuramıyorum maalesef

PS5 ten oynuyorum o yüzden mod kuramıyorum maalesef
Yeni başladıysanız spinning attack'ı açmayı unutmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mod olmaması çok kötü ya. %100 save + modlarla anca kendine geliyor mekanikler.

Şöyle göstereyim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında oyunun şu anki halini yeğlerim diyebilirim evet görsel olarak çok daha hoş ama fazla basit duruyor bir sorum olacak spining attack bende de açık şu an ama senin videonda sanki kılıç değil de mızrak sallıyor gibi gözüküyor odamı mod yoksa bir yetenek falan mı?

DLC de bir karakter var, bizden bir kaç şey toplamamızı istiyor. Onları falan halledince kılıc ve zırhlara özelleştirme yapabiliyorsun. Örneğin kılıcın menzilini artır (benim yaptığım gibi) veya üstüne gelen tüm okları savuştur gibi seçenekler sunuyor. Eğer büyüleri de karakter menüsünden geliştirirsen yapılan animasyonlar vs değişiyor. Savaşların eğlenceli geçmesi açısından beğendiğin 1-2 büyüyü yükseltmeni öneririm.

Verdiğiniz bilgi için sağ olun Build öneriniz var mı?

Verdiğiniz bilgi için sağ olun Build öneriniz var mı?
Ben şöyle kullanıyorum:

Zırh açısından önerim yok şahsen statları değiştirmek dışında bence bir işe yaramıyorlar. Hasar buildi yapmakla uğraşmak yerine oyunun zorluğunu değiştiririm az çok aynı şey zaten.

DLC de bir de aerondight var onun özel pasifi falan var onu almanı öneririm.

Birde silahlara özel rün, yağ vs uygulamanı öneririm.

Geçenlerde bi' konuda bir şeyler saçmalamıştım. Alıntısı iyi kötü işinize yarar umarım.

Ben biraz daha kendim güçlenip zorlanmayı seviyorum şahsen 7 seviyeyken 22 seviye bossunu kesmiştim birçok kez ölsemde çok zevk almıştım.

Geçenlerde bi' konuda bir şeyler saçmalamıştım. Alıntısı iyi kötü işinize yarar umarım.

Dedikleriniz oynayış açısından cidden benim için önemli tavsiyeler oldu ama bir konuyu merak ettim euphoria tam olarak ne oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…