The Witcher 3 yeni güncelleme FPS gözükmüyor

Kaan3455

Hectopat
Daha fazla  
Yeni güncellemeden sonra FPS gözükmüyor Steam ile de gözükmüyor MSI Afterburner ile de ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kahretsin ya gerçekten. GTX 760la dona dona oynayarak bitirdim ona rağmen oynadığım en iyi oyun. Şimdi yeni PC aldım yine donuyor abi oyun ayar yapayım kasmasın bari diye açtım MSI Afterburner burnerda FPS göstermiyor çözümü nedir bunun?

DirectX 11'de oynayarak görebilirsiniz. DX12 için böyle çözüm bulunmuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DirectX 11'de oynayarak görebilirsiniz.

Hocam DirectX 12 ile oynayacağım bunun çözümü yok mudur 11 ile 12 arasında FPS farkları olur.

Maalesef işe yaramadı.

Son düzenleme:
Bannerlordda da görünmüyordu bunun çözümü şuydu, Msı Afterburnerı açıp oyuna girin ana menü gelince alt tap yaparak sağ alt köşeden rivaturner uygulamasını kapatın ve oyuna geri dönün. Kendiliğinden gelmesi lazım en azından bannerlordda böyleydi. Denemekten zarar gelmez.

Artı -1 Eksi

Maalesef olmadı.

Geforce Experience'in performans göstergesinde gelişmiş olan oyuna girince alt+r yapınca fps i gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…