Ripex Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Yeni sürüm ile oyun grafikleri kötüleşmiş ve FPS düşmesi yaşıyorum. Şu anda yeni sürüm yüklü ve betaya geçirince betayı da yüklüyor. Bilgisayarımda fazla yer yok. O yüzden yeni sürümü silip sadece eski sürümü indirebiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2023
Arkadaşlar merhaba. Yeni sürüm ile oyun grafikleri kötüleşmiş ve FPS düşmesi yaşıyorum. Şu anda yeni sürüm yüklü ve betaya geçirince betayı da yüklüyor. Bilgisayarımda fazla yer yok. O yüzden yeni sürümü silip sadece eski sürümü indirebiliyor muyuz?
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.850 Çözümler 9 Yer İstanbul 29 Ocak 2023 #2 Kütüphanenizde Witcher 3'e sağ tıklayın. Daha sonra betalar kısmına gelip oradan "classic" yazan versiyonu seçin. Patch 1.32 yazan kısım. Artı 0 Eksi
Kütüphanenizde Witcher 3'e sağ tıklayın. Daha sonra betalar kısmına gelip oradan "classic" yazan versiyonu seçin. Patch 1.32 yazan kısım.
KS KS Ripex Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #3 yigitbil1 dedi: Kütüphanenizde Witcher 3'e sağ tıklayın. Daha sonra betalar kısmına gelip oradan "classic" yazan versiyonu seçin. Genişletmek için tıkla... Yeni sürümü siliyor mu peki classic sürümü yükleyince? Artı 0 Eksi
yigitbil1 dedi: Kütüphanenizde Witcher 3'e sağ tıklayın. Daha sonra betalar kısmına gelip oradan "classic" yazan versiyonu seçin. Genişletmek için tıkla... Yeni sürümü siliyor mu peki classic sürümü yükleyince?
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.850 Çözümler 9 Yer İstanbul 29 Ocak 2023 #4 Ripex dedi: Yeni sürümü siliyor mu peki classic sürümü yükleyince? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu silmiştim yeni sürüm çıkınca. Eski sürüme çevrildiğini öğrenince eski sürüme çevirip yüklemiştim. O yüzden siz de silip tekrar indirin. Artı 0 Eksi
Ripex dedi: Yeni sürümü siliyor mu peki classic sürümü yükleyince? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu silmiştim yeni sürüm çıkınca. Eski sürüme çevrildiğini öğrenince eski sürüme çevirip yüklemiştim. O yüzden siz de silip tekrar indirin.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 29 Ocak 2023 #5 Ripex dedi: Yeni sürümü siliyor mu peki klasik sürümü yükleyince? Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaparak eski sürüme aliyor. Artı 0 Eksi
Ripex dedi: Yeni sürümü siliyor mu peki klasik sürümü yükleyince? Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaparak eski sürüme aliyor.