Sadece oyuna göre konuşursam şahsen Triss seçerim çünkü devamlılık olarak önceki iki oyun boyunca sürekli yanımızda olan kadın oydu. Son oyunda Yennefer geldi ve pek bir şey yaşayamadık. Kitap için bakarsak Yennefer kesinlikle. Fakat ben dediğim gibi oyunu baz alıyorum ve Triss diyorum.
Kitaplarını okumadım, 3 oyuna göre de karar vereceksek Triss. İlk iki oyunda da yanımızda hep Triss vardı. Zaten ilk iki oyunu oynayıp Triss'e bağlanan bir insan, gidip Yennefer'a pek tamah etmez. Cinli görevi de yapıp seni sevmiyorum dedim hatta Yennefer'a. Ne güzel, hiçbir zaman yanımda olma, son oyunda da gel, ''Aman Geralt'ım tatlı kızanım''. Oldu. Witcher 2'de bu sahnede Yen olsaydı fikrim belki %0.00001 değişebilirdi.
Hayır katılmıyorum. Triss Geralt'ta baskı yapmıyor. Tamamen oyuncu isterse ilişki yaşıyorlar zorlama yok yani. Triss her konuda Geralt'ı destekledi ve yardım etti. Ayrıca Yennefer ile olan aralarındaki şey de çok gerçek sayılmaz . Eskiden bir Cin'in yaptığı büyü sayesinde sürekli bir arada kalmışlar. Aralarındaki ilişki toksik bile denebilir.
Her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Dediğim gibi, son bölümde Triss'e bahçede iltifat edip, öptüm. Yennefer'e bu saatten sonra dönebilir miyim ? İkisini birden seçmiş gibi gözükmek istemem.