The Witcher 3 Yennefer vs Triss

Yazıcı8

Centipat
Daha fazla  
Sizce hangisi hocam? Hikaye değişiyor mu herhangi birini seçince?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben ilk oynayışımda Triss'i seçmiştim tamam güzel bir ablamız bir şey demiyorum ama bana sanki bir şeyleri yanlış yapmışım gibi geldi ikinci oynayışımda Yennefer ablamızı seçtim iyikide seçmişim dedim sonra.

Bu tamamen senin hangi karakteri daha cok sevdiginle alakali yani kimse net bir sey diyemez. Ote yandan hikaye degisiyor elbette. Triss oyun icerisinde cok iyi bir karakter olsa da Geralt icin fazla toz pempe kaliyor bana kalirsa. Yennefer ile daha uyumlu ciftler.

Ana hikayenin gidişatını değiştiren bi' mevzu değil. Sonuçta sabit bi' hikaye var ve bunu sevgili seçiminiz etkilemiyor, değiştirmiyor.
Ha, yine de kimi seçtiğinize bağlı olarak arada hikayede etkileşimler oluyor tabii.

Hangisini istiyorsanız onu seçin, kısacası. İkisine birden yürümeyin yeter ki...

Yeneffer ve Triss ilişkilerin finale doğrudan bir etkisi olmuyor. Ancak bayağı bir ara sahne değiştiriyor yani hikayenin gidişatı olarak tabii ki de çok etkisi var. Seçim size kalıyor hangisini severseniz o ama Gerat'a Yeneffer daha çok yakışıyor. Daha sert duruyor gözümde. Ama dalgınlıktan ikisini seçmek gibi bir hata yapmıştım, sonra kendimi yatakta bulunca mutlu son 1v2 atacağım sandım ama yanılmıştım... İkisi ile ilişki kurunca, bazı sahnelerde Yeneffer ve Triss bir araya geliyor ve bir karakter size sarılıp öpünce diğeri kıskançlıkla bakıyor o güzel bir detay. Ama finale doğrudan bir etki sağlamadığı için kafana eseni seç. DLC'lerin bazılarında Yeneffer ile buluşma olayları falan var o yüzden DLC varsa Yeneffer'i seçebilirsin.

Bence Yennefer ama ikisini aynı anda seçmeyin

YENNEFER

Doğru hocam, ProjectRED’in üçlü nanninyo nefretçisi bir hali var sanırım direkt o arayı açıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…