Freakwt Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 35 12 Ağustos 2021 #1 Oyunu modladıktan sonra modladığım Save dosyası çalışmamaya başladı modları kaldırmama rağmen sorun çözülmedi. Ana Save dosyası dışında diğer Save dosyalarına erişebiliyorum.
Oyunu modladıktan sonra modladığım Save dosyası çalışmamaya başladı modları kaldırmama rağmen sorun çözülmedi. Ana Save dosyası dışında diğer Save dosyalarına erişebiliyorum.
KS KS Freakwt Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 35 23 Aralık 2021 #11 rendezook dedi: Merhaba sorun çözüldü mü? Çözüldü ise nasıl çözdüğünüzü anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef sorun çözülmedi, ama isterseniz yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
rendezook dedi: Merhaba sorun çözüldü mü? Çözüldü ise nasıl çözdüğünüzü anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef sorun çözülmedi, ama isterseniz yardımcı olabilirim.
rendezook Hectopat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #12 Freakwt dedi: Maalesef sorun çözülmedi, ama isterseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Daha eski bir kayıtlı oyun ile devam ediyorum, ama başıma bir kere daha gelir ise nasıl çözüleceğini öğrenmek isterim. Artı 0 Eksi
Freakwt dedi: Maalesef sorun çözülmedi, ama isterseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Daha eski bir kayıtlı oyun ile devam ediyorum, ama başıma bir kere daha gelir ise nasıl çözüleceğini öğrenmek isterim.